Nederlag til reserverne i Silkeborg

Kategorier


Gudi Thórarinsson scorede FC Nordsjællands enlige mål i Silkeborg.

Nederlag til reserverne i Silkeborg

FCN tabte med 1-4 i dagens kamp i Reserveholdsturneringen

FC Nordsjælland havde i dag chancen for at komme alene i spidsen for Reserveholdsligaens medaljeslutspil, men det lykkedes ikke, for turen til Silkeborg endte med et 1-4 nederlag for FCN-reserverne. Det gik helt skævt i 1. halvleg, hvor forsvaret sov i flere situationer, og det straffede Silkeborg effektivt. Der stod således 3-0 til Silkeborg ved pausen, og det kunne endda have været værre, hvis ikke Alex Runarsson i målet havde præsteret en fornem redning af et straffespark. FCN havde sin del af spillet, men Silkeborg kom for let til scoringer, mens FCN måtte se et skud fra Gudi Thórarinsson prelle af på stolpen. Kort efter pausen lykkedes det dog Gudi at få reduceret til 1-3, og herefter jagtede FCN for alvor chancen for et comeback. Det var også tæt på flere gange, men i stedet blev det Silkeborg, der satte trumf på med en scoring kort før slutfløjtet til 4-1. Dermed ligger tre hold nu lige i toppen med 13 point, nemlig FCN, FCM og AaB