Flashback: Flotte mål mod FCM

Kategorier

Flashback: Flotte mål mod FCM

FC Midtjylland kommer søndag på besøg i Farum Park kl.16.00 til sæsonens sidste hjemmekamp.

Vi har kigget i historiebøgerne og fundet seneste kamp i Farum Park mellem de to hold frem. Det var tilbage i september, og her vandt FC Nordsjælland med 2-1 efter en kamp hvor tigerne dominerede fra start til slut og med lidt mere skarphed havde sendt midtjyderne hjem med et endnu større nederlag. Se eller gense mål og chancer fra kampen i videoen ovenfor. Til søndagens kamp mod FC Midtjylland bliver det fremtidens FC Nordsjælland hold, som igen skal vise sig frem i Farum Park. Kampen er samtidig den sidste hjemmekamp i denne sæson, og dermed sidste chance for at se tigrene i aktion hjemme i Farum. Du kan købe din billet til kampen HER.