FCN U/19 vandt 3-2 ude over FCK

Kategorier

FCN U/19 vandt 3-2 ude over FCK

Sejren til de unge tigre i løvehulen burde have været større efter spil og chancer

U/19 Liga: FCK-FCN 2-3 (0-3)
Mål: 12. minut 0-1 selvmål. 24. minut 0-2 Mikkel Song. 41. minut 0-3 Matrhias Jensen (straffe). 74. minut 1-3. 90. minut 2-3. FC Nordsjællands U/19 mandskab var tændt fra start i udekampen mod FCK og blev hjulpet lidt ekstra i gang af et selvmål efter godt ti minutters spil. Herefter styrede FCN begivenhederne og havde kontrol over kampen, og det udnyttede tigrene til en sikker 3-0 føring ved pausen. Mikkel Song gjorde et til 2-0 midt i 1. halvleg, og knap fem minutter før pausen blev der begået straffespark mod Adnan Mohammed, og på det scorede Mathias Jensen til 3-0. FCN dominerede også 2. halvleg men savnede effektivitet, og så fik FCK i stedet reduceret to gange. Sejren var dog aldrig i fare, da målet til 2-3 faldt langt inde i tillægstiden. FCN-træner Morten Karlsen ser nu frem til en god sæsonafslutning: – Det var lidt irriterende, at vi giver FCK et par mål i 2. halvleg, så cifrene kun bliver 3-2 i en kamp, som vi bør vinde klart. Men det er meget positivt at vinde sådan en udekamp og især måden, vi gør det på. – Efter en lille svaghedsperiode ligner vi os selv igen. Nu gælder det på lørdag udekampen mod topholdet FC Midtjylland. Lidt ærgerligt, at de nok tager guldet uanset resultatet, men vi vil gøre alt for at vise os fra vores bedste side, så vi kan slutte sæsonen godt af med sølvmedaljer og en pokaltitel, siger Morten Karlsen. Både FCN U/19 og U/17 skal til Midtjylland på lørdag.