FCN U/16 er taget til Torino Cup

Kategorier


U/17 træner Kasper Kurland er taget til Italien med FC Nordsjællands U/16 hold, der skal deltage i Torino Cup.

FCN U/16 er taget til Torino Cup

Fremtidens U/17 Ligamandskab skal modnes i den internationale turnering i Italien.

FC Nordsjælland deltager i dag og i de kommende dage i Torino Cup, en stor international turnering for U/16 mandskaber, og FCN skal i dag torsdag kl. 17.30 spille mod Vanchiglia Torino, og i morgen fredag kl. 21.15 er modstanderen CSKA Moskva. Hvis det lykkes FCN at komme videre, skal der spilles kvartfinaler lørdag samt semifinaler og finale søndag. U/17 cheftræner Kasper Kurland ser frem til udfordringerne: – Vi tager afsted for at modne vores U/16 talenter via internationale kampe med henblik på at forme fremtidens U/17 Ligamandskab i FC Nordsjælland. – Det er en stor udfordring for spillerne, der bliver matchet på topniveau i Torino Cup. Så det handler både om udvikling og naturligvis også, at vi går efter et godt resultat, sagde Kasper Kurland lige før afrejsen til Italien.