FCN forlænger med Nicklas Mouritsen

Kategorier

FCN forlænger med Nicklas Mouritsen

Det er kun et par måneder siden, at Nicklas Mouritsen rundede de 20 år, og han er i gang med sin første sæson i Superliga-truppen, hvor det er blevet til masser af spilletid her i foråret.

Nicklas Mouritsen spillede således sin sjette kamp i foråret, heraf de fem med fuld tid, i fredags i Randers, og i dag sætter den unge forsvarer og FC Nordsjælland signatur på en kontraktforlængelse på 2 år: Cheftræner Ólafur Kristjánsson: – Nicklas har nok fået flere kampe her i foråret end han selv havde regnet med, men han har udviklet sig godt og har leveret stabile præstationer, der har gjort ham fortjent til en forlængelse af kontrakten. Han er meget læringsparat, og arbejder rigtig hårdt hver dag. Vi har set en god fremgang på og udenfor banen, hvor han er blevet mere moden, fortæller Ólafur. Nicklas Mouritsen kom som ungdomsspiller fra B 93 til FC Nordsjælland, hvor han på U/19 Ligamandskabet var med til at vinde både DM-guld i 2013 og sølv i 2014. Han har også spillet landskampe både på U/18, U/19 og U/20 landsholdet. – Jeg er rigtig glad for at forlænge min kontrakt. Jeg har fået stor tillid fra trænerteamet og klubben, og føler mig godt tilrette i spillestilen og den måde som klubben arbejder på. Nu håber jeg på, at kunne forsætte min udvikling på en positiv måde det næste lange stykke tid. – Det er gået hurtigere end jeg selv havde regnet med og drømt om, men det er super fedt at få minutter i Superligaen. Jeg glæder mig til at bygge mere på og lære endnu mere af specielt en spiller som Mtiliga, siger Mouritsen. Du kan høre mere fra Nicklas Mouritsen og Ólafur Kristjánsson i videoen ovenfor.