FC Nordsjællands fritids og ungdomsklub søger pædagog

Kategorier


Superliga-spillerne besøger et par gange om året idrætsklubben. Her er det AC, som sidste år var på besøg til lidt mailing og hygge – foto: fcn.dk

FC Nordsjællands fritids og ungdomsklub søger pædagog

Idrætten fritids og ungdomsklub søger pædagog til 35 timer om ugen med hovedvægten af timerne på Solvangsskole i mellemtrinet.

Til start snarest, men vi venter gerne lidt tid på den rette. Klub livet lever i bedste velgående hos os, og derfor skal vi bruge endnu en kollega. Du kan med din personlighed og faglige kunnen, være med til at skabe en hverdag der giver klubbens børn et godt fundament for deres videre færden i livet og skabe relation fra skole til klub liv. Du brænder for målgruppen, har gjort dig overvejelser om hvad der fylder og betyder noget for børnene, og ikke mindst hvad du kan byde ind med. Pædagoger og lærere indgår i skoledagen med afsæt i hver deres kompetencer i samarbejdet omkring tilrettelæggelsen af læringsprocesser og undervisning. En forudsætning for et tæt og godt samarbejdet er fælles planlægning, forberedelse og evaluering inden for de givne rammer. Vigtigt i den fælles forståelse er at pædagogerne  ikke opleves som vikar eller støttepædagoger, men har læring for øje i forhold til fag og fælles planlægning. Vi tilbyder:
En fritids og ungdomsklub i konstant udvikling med børn og unge i alderen 9-15 år. Vi har fokus på relationer og udvikling for både børn og voksne, og er meget bevidste om at ”betweenager ” årene er en vigtig periode i den unges udvikling fra barn til voksen, hvor klubben er et vigtig socialt samlingspunkt. Vi er først og fremmest en almindelig fritidsklub, med rigtig gode faciliteter til rådighed. Vi er et hus med massevis af traditioner og events i løbet af året, bag for en sag, temafester, Masterchef, konditordysten, mors og farsdagshygge m.m. Vi ligger i et attraktivt Idrætsområde, deraf navnet Idrætten. Vi har fokus på at børn har mulighed for bevægelse, at dyrke Idræt og sport er ikke et krav , men en mulighed blandt mange andre, såsom Rollespilsværksted, stop motion, kreative værksted, Idrætten spa & Wellness, neglesalon, ude liv, bagning, Warhammer,m.m. – se www.idraettenfarum.dk Vi er et personale der ikke er bange for at leve de ”skøre ideer ” ud i livet, der benytter enhver chance for et godt grin både med og uden børnene, og ikke mindst en personalegruppe der tror på at trivsel for såvel store som små, er vejen til en god dag… Der skal tages højde for diverse aften arrangementer i løbet af året, samt muligvis koloni i sommerferien..- lær mere om os på www.idraettenfarum.dk Ansøgning sendes pr. mail til klub@idraettenfarum.dk modtages senest d. 28.maj.15, der vil være samtaler i uge 23. Har du spørgsmål el. lign. er du velkommen til at ringe i følgende tidsrum 10-12 og spørge efter Tina Landgraf (Leder). Idrætten er en privat institution drevet af FC Nordsjælland A/S, under FCN Idrætten APS. Vi er normeret til ca.230 børn. FC Nordsjælland har overenskomst med SBA & BUPL.