Anderas Laudrup er en del af FCN-historien

Kategorier


Her scorer Andreas Laudrup sit vigtigste mål for FC Nordsjælland nogensinde til 2-0 mod Horsens i DM-finalen 23. maj 2012. (Foto: Boesenfoto.dk)

Anderas Laudrup er en del af FCN-historien

Med over 100 kampe for FCN og målet til 2-0 i den afgørende DM-finale i 2012 vil Andreas Laudrup altid have en vigtig historisk plads i FC Nordsjælland

I går meddelte den kun 24-årige Andreas Laudrup, at han bliver nødt til at indstille fodboldkarriere på grund af den svære ledsygdom, der også plagede ham i den sidste tid af de over fem år i FC Nordsjælland. “Andy” kom til FCN i januar 2009 og var en stor part af klubbens historie med to pokaltitler og Danmarksmesterskabet, inden skiftet til AGF i sommeren 2014. Andreas Laudrup spillede 104 kampe for FCN og scorede 11 mål, og han har således en plads på FCN Hall of Fame tavlen over de kun 17 spillere, der gennem klubbens historie har rundet 100 kampe med tigeren på brystet. Det allervigtigste af disse 11 mål scorede Andreas Laudrup den 23. maj 2012 i en udsolgt Farum Park foran 10.300 ellevilde tilskuere, da han ti minutter før tid i den altafgørende sæson-finale mod Horsens scorede til 2-0 og dermed endegyldigt sikrede DM-guldet og FC Nordsjællands historisk største triumf nogensinde. Gense det på alle måder fantastiske mål HER Andreas Laudrup spillede også med i FC Nordsjællands pokaltriumfer mod FC Midtjylland i finalerne i både 2010 og 2011, og efter mesterskabet i 2012 oplevede “Andy” også at spille Champions League kampe mod både Chelsea, Juventus og Shakhtar Donetsk, inden han blev udlejet til St. Etienne i Frankrig, hvor hans kamp mod gigtsygdommen for alvor startede. Den har desværre udviklet sig kronisk og betyder, at Andreas Laudrup nu som kun 24-årig efter råd fra lægerne har måttet sige farvel til fodbold på topplan. Men han glæder sig heldigvis til alt det, livet ellers byder på, og fra FC Nordsjælland vil vi ønske “Andy” al mulig held og lykke fremover. Han vil altid være en stort part af FC Nordsjællands klubhistorie.