3, 2, 1 – Løb! Centimeter Maraton før Hobro kampen

Kategorier


Mandag er der mulighed for at løbe et helt maraton for børnene foran Farum Park – foto: Rie Neuchs – www.rieneuchs.dk

3, 2, 1 – Løb!
Centimeter Maraton ved Farum Park for børnene

Tilmeld dit barn til Danmarks sjoveste børneløb og få en fed oplevelse for hele familien, hvor børnen kan løbe med Timba og Rasmus Klump.

Tag børnene med til en dag med masser af sjov i Farum mandag den 25. maj 2015. Kl. 11.30 løber ’Centimeter Maraton’ af stablen til fordel for Børneulykkesfonden forud for kampen mellem FC Nordsjælland og Hobro. Har du et aktivt barn i alderen 2-12 år og som elsker at løbe, at være udenfor eller som bare er klar på en sjov og hyggelig dag i selskab med Rasmus Klump, Timba og en masse andre børn. Så kom til Farum Park på Bane 2 mandag den 25.maj, hvor der afholdes Centimeter Maraton med Rasmus Klump og FC Nordsjælland maskotten Timba. Udover selve løbet vil der også være en lang række sjove aktiviteter i FCN Fun zone forud for kampen, såsom autografskrivning med et par spillere fra FC Nordsjælland, FCN ansigtsmaling, sparkekonkurrence og meget meget mere. Der vil også være mulighed for efter løbet at få taget billeder sammen med både Rasmus Klump og Timba. Rasmus Klump og Timba er klar, parat til start!
Rasmus Klump og Timba er klar til en sjov og aktiv dag, de vil være med til Centimeter maraton både før, under og efter løbet, så alle børn får muligheden for at løbe et børne-maraton i selskab med både Rasmus Klump og Timba. Ruten til Centimeter Maraton måler 42.195 centimeter, altså samme distance som et rigtigt maratonløb bare i cm. Når løbet er skudt i gang, har forældre også chancen for at løbe med. Børnene inddeles i to grupper: Pildskadderne og Gøjerne. Pildskadderne er for de mindste børn, hvor far eller mor må løbe med. Gøjerne er for de større børn, som godt kan løbe hele distancen selv. En heldagsoplevelse for hele familien
Giv familien en følelse af fællesskab og holdånd og mærke den gode stemning på stadion. Alle som tilmelder sig Centimeter Maraton får også tilsendt et link+kode på mail, så der kan hentes op til 4 billetter pr. tilmeldte barn til kampen mellem FC Nordsjælland og Hobro, som løber af stablen samme dag kl.13.00. Løb i en god sags tjeneste
Når man tilmelder sit barn til Centimeter Maraton er man med til at støtte et godt formål. Overskuddet fra løbet går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde med at skabe et mere sikkert Danmark, samt forebygge ulykker i børnehøjde. Det koster 100 kroner at melde sit barn til, men udover en sjov og aktiv dag får børnene også en spændende løbspose, refleksvest med Rasmus Klump, refleks-medalje, et flot diplom de kan få med hjem samt vand og kiks efter løbet.

TRYK HER for at tilmelde dig til Centimermaratonet.