2-2 mod FCK i en rigtig god reserveholdskamp

Kategorier


Oliver Thychosen scorede et flot mål til 1-0 og havde også et skud på overliggeren.

2-2 mod FCK i en rigtig god reserveholdskamp

FC Nordsjælland var tættest på sejren og har stadig chancen for at vinde Reserveholdsturneringens medaljeslutspil

FCK blev for alvor sat under pres i det sidste kvarter af en underholdende reserveholdskamp i Farum Park. FC Nordsjælland jagtede den sejr, der kunne give tigerne mulighed for selv at afgøre Reserveholdsligaens medaljeslutspil, men det blev ved 2-2, og dermed er FC Nordsjællands guldchancer nu afhængig af resultatet mellem FCM og AaB i morgen. Hvis AaB og FCM spiller uafgjort i morgen, kan FCN selv afgøre det i den sidste kamp hjemme mod AaB på mandag. Hvis AaB vinder er nordjyderne ikke til at hente, men hvis FCM vinder, skal FCN bruge hjælp fra FCK i den sidste runde for at have chancen for at blive nr. 1. Men bortset fra de spekulationer var det en rigtig god reserveholdskamp i Farum Park, hvor begge hold ville noget og kunne noget. FCN startede bedst og kom også fortjent foran 1-0, da Johannes Ritter serverede for fødderne af Oliver Thychosen, der med stort overblik sparkede bolden i kassen fra kanten af straffesparksfeltet uden chance for Kim Christensen i målet. FCK stillede med William Kvist på midtbanen og den unge frisparkshelt fra i går, færingen Brandur Olsen i front, og efter at Yones Felfel havde udlignet til 1-1 kort efter FCN’s føringsmål, blev det netop Brandur Olsen, der skaffede FCK i front med 2-1 på et straffespark, der lugtede meget af “film”. FCN kom dog godt igen, og Oliver Thychosen var meget tæt på at blive dobbelt målscorer, men hans flotte afslutning prellede af på overliggeren. I det hele taget var der rigtig god fart på FCN-angrebene, og der blev præsteret direkte og iderigt angrebsspil. 2. halvleg kom for alvor i omdrejninger, da det endelig et kvarter før tid lykkedes FCN at få udlignet til 2-2 efter et hjørnespark. Kristian Lindberg flugtede indlægget fra Nicklas Mouritsen i nettet fra nært hold. Og så satte tigrene alt ind på også at få sejrsmålet. Og det var meget tæt på flere gange. Først var Mathias Jensen ved at snyde keeper Kim Christensen med en høj bold fra distancen, siden brændte Adnan Mohammed i helt fri position, og i tillægstiden snittede Mathias Hebo et frisparksindlæg lige forbi den bagerste stolpe. 1. Team Coach Peter Feher var tilfreds med indsatsen men naturligvis lidt skuffet over, at det sidste pres ikke gav sejren: – Jeg synes, vi får en fin start på kampen og er aggressive. Desværre holder vi ikke fast men kommer til at bakke for meget ved deres første scoring, og så fik de et billigt straffespark. Herefter synes jeg, at vi igen sætter os fint på spillet. – Det er en god kamp med masser af intensitet, og vi presser godt i perioder. Især til sidst skabte vi chancer nok til at afgøre kampen. Nu må vi så bare se, om vi stadig har muligheden for at nå førstepladsen i den sidste kamp på mandag herhjemme mod AaB, siger Peter Feher. Reserveholdsturneringens medaljeslutspil: FCN-FCK 2-2 (1-2)
Mål: 7. minut 1-0 Oliver Thychosen. 9. minut 1-1 Yones Felfel. 20. minut 1-2 Brandur Olsen (straffe). 75. minut 2-2 Kristian Lindberg. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Alex Runarsson
Adam Örn Arnarson (42 Mathias Jensen), Lasse Petry (70 Oscar Hartkopf), Nicklas Mouritsen, Mikkel Jensen.
Hans Mulder (58 Adnan Mohammed), Mathias Hebo, Kristian Lindberg.
Oliver Thychosen (79 Emre Mor), Gudjón Baldvinsson (75 Souheib Dhaflaoui), Johannes Ritter.