Værd at vide før dagens kamp

Kategorier


Uffe Bech fik forårets første kamp i startopstillingen ude mod Silkeborg i sidste runde, men nu kan han og Joshua John være på banen samtidigt foran hjemmepublikum.

Værd at vide før dagens kamp

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 14.00 mod OB i Farum Park. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende kamp i Alka Superligaen

VIDSTE DU AT… …FCN og OB har mødt hinanden 38 gange i Superligaen, og samlet set er OB bedst med 17 sejre mod FC Nordsjællands 13, mens 8 kampe er endt uafgjort. Men i Farum Park fører tigrene statistikken med 8 sejre mod 4 til OB og 4 uafgjorte kampe. Og på hjemmebane har FCN ikke tabt til OB siden november 2010, altså for snart fire et halvt år siden. …FCN vandt 2-1, sidst OB gæstede Farum Park i denne sæsons 9. spillerunde, men det er tigrene, der har revanche til gode efter nederlag på 0-1 i Odense i 15. spillerunde. …Mario Ticinovic kan være med igen efter en spilledags karantæne, men til gengæld må FCN undvære Andreas Maxsø, der afsoner for sin målmandsparade i Haderslev. …sidst OB gæstede Farum Park var det med Troels Bech som cheftræner. Umiddelbart efter nederlaget til FCN blev han fyret og erstattet af Ove Pedersen …FCN kan rykke op på tredjepladsen med en sejr over OB, da Randers i går måtte nøjes med 1-1 hjemme mod FC Vestsjælland …dagens dommer, Jørgen Daugbjerg Burchardt, er ny i Alka Superligaen og har kun dømt seks kampe tidligere i Danmarks bedste fodboldrække. Den ene var FC Nordsjællands kamp mod SønderjyskE i Farum Park 7. marts, hvor FCN vandt 4-0. …Farum Park i dag har gæster fra ”FCN Glasgow Supporters Club”. Det er en klub, som nogle skotske mænd startede i januar 2014, efter at de havde fået kendskab til FC Nordsjælland tilfældigt i et Xbox computerspil om Champions League. Pludselig var skotternes interesse for FCN fanget. Siden udviklede det sig kult-agtigt med indkøb af trøjer, design af en hjemmesiden www.fcnglasgow.co.uk og i dag er to af de skotske FCN-entusiaster så for første gang i Farum Park for at se deres hold live. Velkommen til vores skotske supporters.