Værd at vide før dagens kamp

Kategorier


Joshua John glæder sig til dagens hjemmekamp mod Silkeborg, hvor han ved SIF’ernes sidste besøg scorede 4 mål – foto: boesenfoto.dk

Værd at vide før dagens kamp

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 17.00 mod Silkeborg i Farum Park. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende kamp i Alka Superligaen

VIDSTE DU AT… …FCN og Silkeborg har mødt hinanden 26 gange tidligere i Superligaen, og af disse har FCN vundet over halvdelen, nemlig 14, mens 5 er endt uafgjort, og Silkeborg har sejret 7 gange. I Farum Park har FCN sejret i 10 af de 14 kampe, 1 er endt uafgjort, og 3 gange har Silkeborg vundet. …de første to kampe mod Silkeborg i denne sæson er begge spillet i Maskot Park i Silkeborg, hvor FCN vandt den første 2-1, mens den anden for kun en måned siden endte 2-2. …Joshua John for godt to et halvt år siden, den 11. august 2012, for første gang var med fra start for FCN i Superligakampen hjemme mod Silkeborg, og det fejrede den flyvende hollænder med fire mål i løbet af godt en halv times spil. FCN vandt kampen 6-1. …oprykkerne fra Silkeborg ikke prøvede at vinde en kamp hele efteråret, som kun gav fire point for fire uafgjorte kampe. Det kostede træner Jesper Sørensen jobbet, og med Kim Poulsen som ny cheftræner har foråret været noget bedre for Silkeborg med to sejre og to uafgjorte kampe. …Lasse Petry har karantæne i dagens kamp for sin advarsel mod FCK, mens både Andreas Maxsø og Martin Vingaard kan være med igen efter at have afsonet karantæne. Silkeborg har Frank Hansen i straffeboksen. …dagens dommer er den kun 33-årige Dennis Mogensen, der er i gang med sin anden sæson i Superligaen. Det bliver fjerde gang i denne sæson, at Dennis Mogensen passer fløjten i en kamp med FC Nordsjælland, og han dømte bl. a. den omvendte kamp i 7. spillerunde, da FCN vandt 2-1 i Silkeborg. …FCN i sidste kamp mod OB havde to gæster fra ”FCN Glasgow Supporters Club”. Det er en klub, som nogle skotske mænd startede i januar 2014, efter at de havde fået kendskab til FC Nordsjælland tilfældigt i et Xbox computerspil om Champions League. Hør og se på fcn.dk de to skotter fortælle begejstret til fcn-tv om deres oplevelser i Farum Park.