Uffe Bech: Vi jagter mulighederne

Kategorier


Uffe Bech jubler her over sin scoring mod OB i sidste hjemmekamp sammen med Gudi Thórarinsson. (Foto: Boesenfoto.dk)

Uffe Bech: Vi jagter mulighederne

– Det er nu, vi skal vise, at vi vil være med helt fremme og kæmpe om de sjove placeringer, og jeg tror på det, siger FCN-topscorer Uffe Bech

Alka Superligaen er præcis midtvejs i forårsprogrammet, og fra nu af bliver det én lang spurt frem mod målet i starten af juni. FCN ligger i det tætte felt, der jagter bronzemedalje og billet til europæisk fodbold. Og den chance skal forfølges, lover topscorer Uffe Bech: – Der er ikke langt op til tredjepladsen, og vi vil gøre alt for at være med omkring de sjove placeringer hele vejen. Men for at nå det mål, er vi nødt til at tage én kamp af gangen, og lige nu holder vi fokus på kampen mod Silkeborg. – Vi drømmer alle fortsat om bronze og billet til europæisk fodbold, og når jeg ser rundt på gutterne her, er jeg overbevist om, at vi kan gøre det. Alle er opsat på at vinde over Silkeborg, og lykkes det, så er vi for alvor med igen, siger Uffe Bech. Den lynhurtige angriber var topscorer for FCN i efteråret med syv træffere, men han fik starten af foråret spoleret af en drilsk skade, som krævede én mindre operation. Derfor fik Uffe Bech først comeback i forårets femte kamp i Silkeborg, hvor han kom på banen en halv time før tid og sørgede for udligningen til 2-2. Uffe Bech blev dog ikke officielt noteret for scoringen, som efter kryptiske regler blev registreret som selvmål af Silkeborgs keeper, der skubbede bolden det sidste stykke over stregen i forsøget på at redde skuddet fra Uffe Bech. Siden har Uffe Bech scoret sit 8. sæsonmål mod OB. – Det var irriterende ikke at blive godskrevet scoringen mod Silkeborg, men så må jeg jo bare score et ”rigtigt” mål mod dem denne gang. Vi ved dog godt, at det ikke bliver let, selv om Silkeborg er bundhold. Vi har stor respekt for det, de har leveret her i foråret, og vi skal for alt i verden undgå at komme bagud, som det er sket i de seneste par kampe. – I sidste hjemmekamp mod OB havde vi en fantastisk opbakning fra publikum i Farum Park, og kommer alle tilskuerne igen mod Silkeborg, skal vi gøre alt for at give dem den sejr, de ikke fik sidst. Det er nu, vi skal vise, at vi er dygtige nok til at være med i kampen om topplaceringerne, siger Uffe Bech. Efter to halve kampe som de første efter skadespausen, har Uffe Bech spillet fuld tid i de seneste to og nærmer sig topformen: – Jeg har altid haft en rigtig god grundform og er derfor kommet hurtigt tilbage i kampform. Sådan har det også været ved mine tidligere skader. Spillelysten er stor, og jeg kan mærke, at topformen er på vej efter to hele kampe, siger Uffe Bech, der er sulten efter at få scoret nogle flere mål. Uffe Bechs 8 mål rækker til en delt 6. plads på Alka Superligaens topscorerliste, og der er ingen tvivl om, at han sigter mod en placering noget højere oppe på den liste. I FCN-regi er Joshua John nr. 2 på topscorerlisten med 5 mål, mens David Moberg Karlsson har scoret fire gange, alle her i foråret. Se alle Uffe Bechs scoringer i løbet af sæsonen HER