U/17 kom hurtigt tilbage på sejrssporet

Kategorier


Kasper Kurland havde god grund til at være tilfreds med sit U/17 hold i lørdags.

U/17 kom hurtigt tilbage på sejrssporet

Med en sejr på 3-0 hjemme over HB Køge holdt de unge tigre frontpositionen i U/17 ligaen

U/17 Liga: FCN-HB Køge 3-0 (0-0)
Målscorere for FCN: Jakob Johansson, Daniel Skov og Emil Damgaard Efter en forrygende forårsstart med fire sejre i træk havde FCN U/17 et fælt kiks i sidste uges udekamp mod Silkeborg, men heldigvis har det ikke slået de unge tigre ud af stilen. U/17 mandskabet kom hurtigt tilbage på sejrskurs og med 3-0 over HB Køge i lørdagens hjemmekamp fastholder FCN positionen i toppen af ligaen. Tigrene havde fint styr på kampen i Farum Park, næsten fra start til slut. Gæsterne fra HB Køge startede dog med at tilspille sig en stor målchance, men målmand Peter Jensen klarede i flot stil, og så var det i stedet FCN, der satte sig på spillet uden dog at få scoret på chancerne. Målene kom først i 2. halvleg med tre på stribe ved Jakob Johansson, Daniel Skov og Emil Damgaard. Det sidste var også et halvt selvmål, men 3-0 var et passende billede på kampen, og cheftræner Kasper Kurland var tilfreds: – Det var dejligt med en sejr igen efter sidste uges mindre gode indsats, og jeg synes, vi styrede kampen hele vejen og holdt dem nede på meget få målchancer, mens vi selv skabte mange, siger Kasper Kurland. Næste opgave for FCN U/17 kommer lørdag 2. maj hjemme mod FCK. FCN U/19 har ikke spillet i denne weekend og skal først i aktion igen i Ligaen lørdag 9. maj, men i sidste uge spillede U/19 mandskabet sig videre i pokalturneringen med en sikker 4-0 sejr i kvartfinalen i Frederiksværk. Souheib Dhaflaoui og Oliver Miltoft scorede to mål hver, og FCN er dermed klar til at spille semifinale.