Tag med til Slagelse og støt FCN på søndag

Kategorier


Grib chancen for at komme med på busturene til Slagelse på søndag, så FCN også kan mærke støtten på udebane. (Foto: rieneuch.dk)

Tag med til Slagelse og støt FCN på søndag

Både sæsonkortholdere og medlemmer af Tigerklubben er inviteret på udebanetur, og der er stadig enkelte pladser i de to busser

Når Peter Kjærsgaard-Andersen søndag kl. 14.00 fløjter op til kamp i Alka Superligaen på Harboe Arena i Slagelse, kan du være med på lægterne og støtte FC Nordsjælland i jagten på de tre meget vigtige point, der vil sørge for nærkontakt med toppen. FC Nordsjælland sender nemlig to busser afsted, så du ikke selv behøver at være vognmand i Slagelse for at følge tigrene. Der afgår både en bus for FC Nordsjællands sæsonkortholdene og en bus for medlemmer af Tigerklubben. Der er enkelte ledige pladser tilbage i begge busser, der kører fra Farum Park og retur lige efter kampen. For bussen med tigerklubmedlemmer er der afgang kl. 11.15 fra Farum Park på søndag 3. maj og sidste tilmeldingsfrist er i morgen onsdag. Bussen forventes retur kl. ca. 18.00. Tigerklubmedlemmer har gratis adgang, men de skal have en voksen med på turen, og for den voksne koster det 150 kr inklusiv kampbillet. Tilmelding kan ske med mail til tigerklub@fcn.dk med “udebanetur” i emnefeltet. Også bussen med sæsonkortholdene har afgang kl. 11.30 og hjemkomst ca. 18.00. Her gælder ligeledes, at turen er gratis for FC Nordsjællands sæsonkortholdene, der kan tilkøbe en plads i bussen til en rejsekammerat for 150 kr. inklusive kampbillet. Tilmeldingsfrist i morgen onsdag via mail til info@fcn.dk med “udebanetur” i emnefeltet. Lad os få busserne fyldt helt op, så tigrene kan få den støtte, de fortjener efter lørdagens hjemmesejr over Silkeborg. Der kan både være bronzemedaljer og europæisk fodbold på spil, og med en sejr i Slagelse vil FCN for alvor byde ind på begge dele.