Resten af forårskampene er nu fastlagt

Kategorier


Der sker en hel masse både før og efter kampene i Farum Park, så kom i god tid og vær med til det hele. FCN Fun Zone åbner altid halvanden time før kampstart. (Foto: rieneuchs.dk)

Resten af forårskampene er nu fastlagt

FC Nordsjællands hjemmekamp mod Hobro i tredje sidste spillerunde spilles 2. Pinsedag 25. maj kl. 13.00

Hvis du vil være på forkant med fodbold i Farum Park, kan du nu krydse af i kalenderen for resten af sæsonen. Alle de resterende forårskampe er nu endeligt fastlagt. FCN har fire hjemmekampe tilbage, og de tre sidste kommer med tæt mellemrum i de sidste to uger af maj. Kampene i de to sidste runder spilles alle samtidigt, så de har længe ligget fast, og nu har TV-selskaberne også kampene i runde 30 og 31. på plads. FCN skal en tur til Brøndby og spille på den nyanlagte græsbane torsdag 21. maj kl. 20.00, mens den efterfølgende hjemmekamp mod Hobro spilles 2. Pinsedag mandag 25. maj kl. 13.00. Vil du være på plads i Farum Park til alle FC Nordsjællands resterende fire hjemmekampe skal der altså krydses af ud for datoerne 25. april, 18., 25. og 31. maj. Den sidste hjemmekamp er mod FC Midtjylland, der måske allerede er danske mestre eller har chancen for at blive det den dag. Der var over 5.000 tilskuere og en fantastisk stemning i Farum Park i søndags mod OB, og du kan allerede nu sikre billet online til de kommende kampe HER Se oversigten over hele FC Nordsjællands resterende kampprogram HER