Reserverne til tops med udesejr over FCM

Kategorier


I starten af året forlængede Mathias Jensen sin kontrakt med FCN, men herefter har U/19 spilleren været sat ud af spillet i et par måneder med en skade. I dag fik han så endelig comeback.

Reserverne til tops med udesejr over FCM

På mål af Adnan Mohammed vandt FCN 1-0 i Herning over FCM i Reserveholdsligaen

På et glimrende mål af indskiftede Adnan Mohammed godt et kvarter før tid vandt FC Nordsjællands reserver i dag med 1-0 i Herning over FCM. Dermed rykkede FCN op på førstepladsen i Reserveholdsligaens medaljeslutspil med 13 point for syv kampe. Oplægget til den afgørende kasse stod Mikkel Jensen og Souheib Dhaflaoui for, og det var af en rigtig god periode set med FCN-øjne. FCM havde et lille overtag i spillet i 1. halvleg og kom også frem til et stolpeskud, inden holdene gik målløse til pause. I 2. halvleg fik FCN kombinationerne til at flyde bedre og tog initiativet. Lucas Haren var tæt på at score, men måtte se sit skud ramme stolpen, men endelig i det 74. minut kom målet ved Adnan Mohammed. Og selv om FCM i slutfasen var meget nærgående flere gange, holdt Alex Runarsson buret rent med et par pragtredninger. Kort efter scoringen kom Mathias Jensen på banen til comeback efter næsten et par måneders skadespause, og U/19 anføreren kan nu arbejde på at nå kampformen igen i forårets sidste kampe på reserveholdet og i U/19 Ligaen. U/19 træner Morten Karlsen stod for holdet i Herning og var meget tilfreds: – Jeg synes, vi fik en god kamp mellem to hold, der matchede hinanden godt og ville spille fodbold med tempo. Især i 2. halvleg havde vi mange gode sekvenser i spillet. Som hold var det en fin test i en tæt kamp, og der var også rigtig mange gode individuelle præstationer, konstaterer Morten Karlsen. Reserveholdsligaen 28. april 2014: FCM-FCN 0-1 (0-0)
Mål: 74. minut Adnan Mohammed. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Alex Runarsson
Adam Örn Arnarson (52: Daniel Thorup), Viktor Tranberg, Nicklas Mouritsen, Mads “Mini” Pedersen.
Lucas Haren (52: Oscar Hartkopf), Marcus Ingvartsen, Mathias Hebo.
Mikkel Jensen (76: Mathias Jensen), Kristian Lindberg (52: Souheib Dhaflaoui), Oliver Thychosen (64:Adnan Mohammed)