Reserverne er ikke længere ubesejret

Kategorier


Kristian Lindberg stod for FC Nordsjællands reduceringsmål i Aalborg.

Reserverne er ikke længere ubesejret

Dagens tur til Aalborg endte med et 1-3 nederlag for FCN i Reserveholdsligaen

Der var dømt topopgør i dagens reserveholdskamp i Aalborg, og efter sejr på 3-1 til AaB, har nordjyderne nu overtaget førstepladsen i Reserveligaens medaljeslutspil med 12 point mod FC Nordsjællands 10 halvvejs igennem turneringen. Kampen blev præget af en meget kraftig vind på langs af banen. FCN havde modvinden i 1. halvleg, og det gjorde det svært at fastholde bolden, og AaB lagde pres på. Det gav også en scoring ved Andreas Bruhn allerede efter syv minutters spil. Flere mål blev det ikke til i 1. halvleg, og efter pausen var det så tigrenes tur til at dominere. Men da FCN ikke fik vist målfarlighed, slog AaB i stedet til igen ved Andras Bruhn til 2-0 godt ti minutter før tid. Det blev også 3-0, før Kristian Lindberg kort før slutfløjtet sørgede for en reducering til 3-1. 1. Team Coach Peter Feher giver denne vurdering af kampen: – Den hårde blæst satte sit præg på spillet, men det blev alligevel en fin fodboldkamp, hvor vi forsøgte meget. Men det sidste manglede hele tiden. Selv om vi fik lagt tryk på i medvinden var det nærved og næsten hele tiden  uden  afgørende skarphed. Reserveholdsliga, medaljeslutspil: AaB-FCN 3-1 (1-0)
Målscorer for FCN: Kristian Lindberg. C Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Alex Runarsson
Adam Örn Arnarson (65: Daniel Thorup), Andreas Skovgaard, Christian “TK” Køhler, Mads “Mini”Pedersen (70: Oliver Miltoft)
Mathias Hebo, Emiliano Marcondes, Kristian Lindberg.
Johannes Ritter (65: Adnan Mohammed), Marcus Ingvatsen (65: Lucas Haren), Mikkel Jensen.