Petry: Vi skal have et resultat med fra Parken

Kategorier


Lasse Petry har spillet fuld tid i de seneste fem kampe på forskellige pladser. (Foto: Boesenfoto.dk)

Petry: Vi skal have et resultat med fra Parken

– FCK har et hårdt program i denne uge, og det skal vi prøve at udnytte, siger Lasse Petry før kampen i Parken søndag kl. 19.30

Efter en meget lang skadespause fik Lasse Petry comeback på FC Nordsjællands Superligamandskab i forårspremieren som indskiftet et kvarter før tid, og siden har han været i startformationen i hver kamp på flere forskellige pladser i forsvaret eller på midtbanen. Skader og karantæner har betydet en del omrokeringer hos FCN i den seneste tid, og sådan bliver det også søndag aften kl. 19.30 i Parken mod FCK: – Midtbanen er min favoritplads, men jeg spiller der, hvor der er brug for mig, og mod OB var det i forsvaret. Det vigtige for mig er at spille efter den lange skadespause, der kostede hele efterårssæsonen, og nu har jeg spillet fuld tid i de seneste fem kampe. – Det kan jeg godt mærke, og det er dejligt at spille fast. Både timingen og formen bliver bedre fra kamp til kamp. Og nu glæder vi os til kampen i Parken på søndag. Det er altid fedt at spille i Parken, og man giver sig lige 5 procent ekstra i den kulisse, siger Lasse Petry. Efter det skuffende nederlag hjemme til OB i søndags er alle opsat på at revanchere sig i den svære udekamp mod FCK: – Vi har leveret gode præstationer i Parken tidligere men haft svært ved at få point med derfra. Vi er opsatte på, at vi denne gang skal have et resultat med os hjem, og forhåbentlig kan vi lukrere lidt på, at FCK har et hårdt program i denne uge med kamp i mandags og pokalkamp i aften. – Derfor er det vigtigt, at vi beskytter det point, vi har fra start og spiller fornuftigt, så vi kan lure på de muligheder, der byder sig for at snuppe alle tre point, når de måske bliver lidt trætte til sidst. Vi skal finde lidt ekstra energi frem og bygge videre på den 2. halvleg, vi leverede mod OB. – Der var også en fantastisk stemning og opbakning til os i Farum Park i den kamp, og det var synd, vi ikke honorerede det med en sejr. Vores spil kørte ikke i 1. halvleg, men det blev meget bedre efter pausen, og det skal vi bruge. Og kan vi få point med hjem fra Parken, kommer tilskuerne forhåbentlig igen til næste kamp i Farum Park mod Silkeborg. – Selv om nederlaget mod OB var en slem bét i forhold til at få en billet til europæisk fodbold, kan vi sagtens nå det endnu. Vi vil gøre alt for at være med fremme helt til afgørelsen i juni, og det vil ikke gøre spor, hvis vi afkorter vores sommerferie til fordel for europæisk fodbold. Det er jo det, vi hele tiden drømmer om, siger Lasse Petry. Kampen mod FCK på søndag er en meget sen aftenkamp kl. 19.30, men tag en tur i Parken og støt tigrene i løvens hule. Og vil du være på plads i Farum Park til næste hjemmekamp mod Silkeborg lørdag den 25. april kl. 17.00, kan du sikre billet online HER