Ólafur: Tålmodighed og effektivitet er nøgleord

Kategorier


Søndagens kamp i Slagelse kommer til at præge den endelige målsætning for sæsonen, og cheftræner Ólafur Kristjánsson ser frem til en spændende og svær kamp. (Foto: rieneuch.dk)

Ólafur: Tålmodighed og effektivitet er nøgleord

FC Nordsjællands cheftræner Ólafur Kristjánsson håber, at kampen i Slagelse på søndag kl. 14.00 kan give et godt udgangspunkt til sæsonens slutspurt

FC Nordsjælland har hele sæsonen igennem lavet målsætninger for de næste fem seks kampe af gangen, og den seneste målsætningsperiode slutter med søndagens udekamp mod FC Vestsjælland. Herefter resterer der seks spillerunder, som FCN vil sætte sig et samlet sæsonmål for. – Jeg håber naturligvis, at vi kan vinde kampen i Slagelse, så vi har et godt udgangspunkt for at spille om noget, når vi i fællesskab sætter os det endelige mål for sæsonen. Det bliver en svær og spændende kamp med tålmodighed og effektivitet som nøgleord. – Det kommer til at handle meget om at score det første mål, som er så vigtigt, og det kræver både en fin organisation på holdet og tålmodighed til at vente på chancen. Og så skal vi selvfølgelig være noget mere effektive, end vi var mod Silkeborg, siger Ólafur Kristjánsson. FC Nordsjælland havde i sidste sæson store problemer mod netop FC Vestsjælland, der vandt begge kampe i Farum Park, mens det endte målløst i Slagelse. Men i denne sæson har FCN vundet de to første kampe, begge spillet i Farum Park, med henholdsvis 3-2 og 2-0, og tigrene kan altså med en sejr på søndag score fuldt hus mod vikingerne i denne sæson. – Da vi sidst vandt 2-0 på hjemmebane, lykkedes det os at lukke godt ned for dem, så vi kunne spille vores spil. Men vi skal op mod et hold, der kæmper for eksistensen i rækken nu, og sådan et hold er altid farligt, så vi skal virkelig være koncentrerede om opgaven, fastslår FC Nordsjællands cheftræner. I den seneste kamp mod Silkeborg måtte Lasse Petry sidde udenfor med karantæne, men han kan være med igen, så Ólafur Kristjánsson har en midtbanespiller mere i spil, når han skal sætte sit hold. Unge Emiliano Marcondes har været i startopstillingen både mod FCK og Silkeborg, hvor han blev matchvinder med scoringen til 1-0. – Emiliano har gjort det godt, så jeg må se på, hvordan kortene skal blandes, men det er bare dejligt at have flere strenge at spille på, lyder det fra den islandske træner. FC Vestsjælland møder op til kampen med en frisk triumf, efter at klubben i aftes sikrede sig plads i pokalfinalen ved at besejre SønderjyskE sammenlagt med 2-1 i de to semifinaler. Det er første gang i klubbens historie, at FC Vestsjælland står med chancen for at hæve et trofæ i Parken Kr. Himmelfartsdag 14. maj, og det giver måske Slagelse-mandskabet en ekstra gejst. Der venter givetvis FCN en meget svær opgave, og forhåbentlig får tigrene talstærk støtte i jagten på de vigtige point. Der ruller både en bus med sæsonkortholdere og en bus med Tigerklubmedlemmer afsted fra Farum Park mod Slagelse på søndag.