Olafur: En spændende test for de unge

Kategorier

Olafur: En spændende test for de unge

FC Nordsjælland skal på en svær opgave i Parken mod FCK søndag aften kl. 19.30

– Det bliver en spændende test for vores unge spillere. Sådan lyder det fra FC Nordsjællands cheftræner Olafur Kristjánsson inden kampen sent søndag aften kl. 19.30 i Parken. FCN har i hver runde ét af ligaens yngste mandskaber, og til søndagens kamp er tigrene desuden udfordret af at have både Andreas Maxsø og Martin Vingaard i karantæne. Det vil igen betyde lidt omrokeringer på holdet. – Situationen lige nu er jo lidt anderledes end i starten, hvor vi kunne bruge nogenlunde de samme spillere fra kamp til kamp, men sådan er det, og vi tager det som en udfordring. Vi ser muligheder for de unge spillere til at vise, at de er klar. – De må løfte sig med opgaven, og jeg er ikke så bange for deres manglende erfaring. Vi udenfor stoler på dem, vi sender på banen. De er opdraget med klubbens DNA, og vi har forhåbentlig givet dem de værktøjer, der er nødvendige. – Jeg ved da godt, at det bliver en meget svær opgave i Parken mod FCK, der både har et stærkt kollektiv og mange individualister, men vi spiller vores chancer og kommer ikke med undskyldninger om karantæner eller skader, hvis det ikke lykkes at få point. – Vi må hele tiden se det i et længere perspektiv, og derfor sætter vi os hele tiden delmålsætninger for en periode, som vi arbejder mod at nå. Det er med til at holde balance i det, vi laver. Så må vi sidst i sæsonen se på, hvad det kan række til, siger Olafur Kristjánsson. FCN gæstede sidst Parken i 2. spillerunde den 26. juli, hvor det blev til en 2-1 sejr til FCK. Sidste møde i Farum Park i 14. spillerunde den 9. november endte målløst.