Okore: Stort potentiale hos Maxsø og Gregor

Kategorier

Okore: Stort potentiale hos Maxsø og Gregor

Jores Okore følger stadig med i FC Nordsjælland, og landsholdsspilleren har et godt øje til de to unge forsvarer Andreas Maxsø og Pascal Gregor.

Okore nåede selv at spille sammen med de to unge spillere inden han blev solgt til Aston Villa i sommeren 2013. Og selvom 22-årige Okore slår dine folder i England til daglig, så følger han stadig med i hvordan det går sin gamle klub. – Jeg har fulgt med omkring holdet, og jeg synes det ser spændende ud med potentialet på holdet. Jeg husker Maxsø og Pascal, da de kom omkring holdet og de var meget stille. Men jeg har også set nu, at de er begyndt at tage mere ansvar og dirigere mere med resten af holdet. Det er vigtigt som forsvarsspiller, men de er også dygtige med bolden i pressede situationer, og det er specielt vigtigt i Nordsjælland, hvor man ofte får bolden under pres, fordi man prøver at spille den ud, fortæller Okore. Du kan se videoen ovenfor og her kan du også høre hvad Maxsø og Gregor siger til de pæne ord fra Okore.