Marcondes nappede 2xMan of the Match

Kategorier


Der var masser at glæde sig over for Marcondes efter lørdagens sejr over Silkeborg IF – foto: Rie Neuchs – www.rieneuchs.dk

Marcondes nappede 2xMan of the Match

20-årige Emiliano Marcondes blev matchvinder, da han i lørdages kamp mod Silkeborg scorede kampens enlige mål efter 34 minutter.

Marcondes fik sin anden kamp fra start i dette forår, og FCN’s nummer 18 kvitterede med en flot indsats. Det betød at lørdagens Matchday Partner Langelandsfestivalen kårede Marondes til Man of the Match. Det var dog ikke den eneste titel, som Marcondes hev i land. Som noget helt nyt er der efter FC Nordsjællands kampe mulighed for at stemme på kampens spiller for alle fansene – Fans Man of the Match. Det sker via klubbens officielle Facebook side, hvor der kort efter kampstart kommer et opslag på siden, hvor man kan stemme på den spiller man mener har gjort det bedst i kampen. Og efter lørdagens kamp var der heller ikke den store tvivl blandt fansene, de var nemlig enige med Langslandsfestivalen. Emiliano Marcondes løb med 80 % af stemmerne, og snuppede derfor også fansenes hyldest som kampens bedste spiller. Husk at du kan deltage i masser af sjove konkurrencer med FCN Loyalty App på Facebook. Tryk HER, for at melde dig til. Du har mulighed for at vinde billetter til næste hjemmekamp ved at gætte kampenes udfald, du kan vinde FCN merchandise ved at svare rigtig på FCN Historie Quiz’en. Derudover deltager du også i konkurrencen om billetter til hjemmekampene når du har stemt på kampens spiller.

TRYK HER for at se interview med Marcondes fra efter kampen. Her kan du også se hans mål mod Silkeborg IF.