Formstærk Gregor: Dejligt at holde nullet

Kategorier

Formstærk Gregor: Dejligt at holde nullet

Pascal Gregor har spillet overbevisende på det seneste. Det mener cheftræner Ólafur Kristjansson og mod Silkeborg IF var den unge midterforsvarer medvirkende til, at FC Nordsjælland lukkede af defensivt og vandt 1-0.

– Jeg synes, at vi skaber en masse chancer samtidig med, at vi lukker af defensivt det meste af kampen. Det er en god følelse, og selvom vi kun er foran med en, føler jeg, at vi kontrollerer kampen og tager tre fortjente point. – Pascal Gregor har i de seneste kampe taget mere ansvar. Der har været udskiftninger i det centrale forsvar grundet karantænen til Maxsø, men det har han klaret flot, og her mod Silkeborg fortsætter han bare de takter, og det er imponerende, slutter cheftræner Ólafur Kristjansson.