FCN’s skotske fanklub på besøg i Farum Park

Kategorier


Se den skotske supportergruppes hjemmeside HER

FCN’s skotske fanklub på besøg i Farum Park

Tre skotske mænd fra Glasgow er blevet så vilde med FC Nordsjælland, at de har stiftet en fanklub og for første gang skal de på søndag opleve en FCN-kamp live

Farum Park har på søndag gæster fra ”FCN Glasgow Supporters Club”. Det er en klub, som tre skotske mænd startede i januar 2014, efter at de havde fået kendskab til FC Nordsjælland tilfældigt i et Xbox computerspil om Champions League. Pludselig var skotternes interesse for FCN fanget. Siden har det udviklet sig kult-agtigt med indkøb af FCN-trøjer, design af en hjemmesiden www.fcnglasgow.co.uk og på søndag er to af de skotske FCN-entusiaster så for første gang i Farum Park for at se deres hold live. De skotske FCN-fans ankommer til Danmark allerede i dag og ser frem til en fantastisk weekend, hvor de både kan opleve hovedstaden med forårsstemning og se frem til en unik fodboldoplevelse i Farum Park, inden de på mandag atter sætter kurs mod Glasgow for at pleje det passionerede langdistanceforhold til FCN fra Glasgow. FC Nordsjælland er naturligvis opsat på at give skotterne den bedst tænkelige oplevelse, både med spillet på banen og forhåbentlig en sejr over OB søndag kl. 14 i Farum Park, men også i hele optakten til kampen og bagefter. De skotske gæster er således inviteret til møde og hygge med fanklubben Wild Tigers, og de får en rundvisning i Farum Park, så de har det bedste indblik i forholdene med sig hjem. De bliver naturligvis også serviceret og fulgt tæt på hele turen. Fcn.tv vil følge skotternes oplevelser, og indslaget kommer på fcn.dk i næste uge.