Både U/19 og U/17 tabte i Silkeborg

Kategorier


De sidste kampe har været skuffende for FCN U/19.

Både U/19 og U/17 tabte i Silkeborg

Det blev en rigtig skidt lørdag for FC Nordsjællands U-hold, der begge tabte til veloplagte Silkeborg-mandskaber

U/19 Liga: Silkeborg-FCN 4-1 (3-0)
Målscorer for FCN: Oliver Miltoft Silkeborg er placeret i bunden af U/19 Ligaen, men det var svært at se i en kamp, hvor topholdet FCN aldrig fandt rytme i spillet, og først fik scoret et trøstmål til 1-4 kun to minutter før slutfløjtet. Det kunne måske være gået anderledes, hvis FCN havde udnyttet chancen for at komme foran på straffespark allerede i kampens 2. minut, men Silkeborgs keeper leverede en pragtredning på Christian “TK” Køhlers skud fra 11 meter pletten. Og efter kun fem minutters spil var det så Silkeborg, der i stedet slog til med scoring til 1-0, og det tændte i den grad hjemmeholdet, der var dominerende hele resten af 1. halvleg. Silkeborg scorede til 2-0 midtvejs i halvlegn og 3-0 kort før pausen. Straks fra 2. halvlegs start kom FC Nordsjælland godt igen og fik ændret slagets skæve gang. Men kun i forhold til spillet, ikke i forhold til måltavlen, og det sidste håb om at få point med sig hjem punkterede efter små tyve minutter i 2. halvleg, da Silkeborg scorede til 4-0. Det var at fattig trøst for tigrene, at Oliver Miltoft pyntede på resultatet med et flot mål kort før tid. Efter en sæson med 14 kampe som ubesejret, er nu fulgt tre nederlag i træk, så nu har holdet noget at arbejde med ved træningen frem til næste kamp, som først kommer i maj. U/17 Liga: Silkeborg-FCN 5-2 (2-2)
Jakob Johansson scorede begge mål for FCN. FCN U/17 kom til Silkeborg med en ballast på fire sejre i træk her i foråret, men den stime blev effektivt brudt af et tændt hjemmehold. Straks fra start fik FCN at mærke, at Silkeborg troede på det, og hjemmeholdet bragte sig i front allerede i 1. minut. Tigrene overvandt dog forholdsvis hurtigt det chok, og allerede efter et kvarter fik Jakob Johansson bragt balance i regnskabet med scoringen til 1-1. Alligevel var det ikke nok til for alvor at tænde FCN-mandskabet, og godt midtvejs i 1. halvleg slog Silkeborg til igen med scoring til 2-1. FCN kæmpede for at få greb om kampen, men Silkeborg spillede godt og fastholdt initiativet. Alligevel lykkedes det FCN at få udlignet kort før pausen. Daniel Skov tog chancen med et langskud, og da keeperen ikke kunne holde bolden, var Jakob Johansson lynhurtigt over riposten og fik udlignet. 2. halvleg startede imidlertid akkurat som første med en hurtig scoring til Silkeborg, der herefter forsvarede føringen flot, og FCN kunne slet ikke finde værktøjer til at dirke hjemmeholdets defensiv op. Silkeborg var hele tiden mere farlig på kontraangrebene, og i de sidste minutter blev det understreget med to glimrende mål til slutfacit 5-2. For FCN gælder det nu om at rejse sig og hurtigt finde tilbage på sejrssporet, når HB Køge på lørdag kl. 13.00 gæster Farum Park.