5 spørgsmål til Thomas Gall

Kategorier


Thomas Gall – målmand i FC Nordsjællands U/19 Ligatrup og på U/18 landsholdet.

Fem spørgsmål til Thomas Gall

Serien med fem spørgsmål til hver af FC Nordsjællands U/19 spillere fortsætter her

FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab kæmper igen i denne sæson med i toppen om det danske mesterskab, og flere af de talentfulde spillere vil naturligvis banke på til fremtidens Superligatrup i FCN. Vi vil følge holdet tæt her i foråret på fcn.dk, og allerede på lørdag 4. april spiller både FCN U/19 og U/17 Ligaholdene igen vigtige ligakampe hjemme i Farum Park mod AGF henholdsvis kl. 13.00 og 15.15. I dag retter vi de fem spørgsmål til U/19 mandskabets målmand Thomas Gall, der sammen med klubkammeraten Viktor Tranberg lige efter Påske skal afsted med U/18 landsholdet til Rumænien. Hvor startede du med at spille fodbold, og hvilke klubber har du spillet for, før du kom til FCN? Jeg startede med at spille fodbold i Husum BK, KB, B1903, AB, Randers, inden jeg skiftede til FCN.  Hvorfor har du valgt FC Nordsjælland som stedet for din videre udvikling som fodboldspiller? – Fordi det er en god klub, og her spiller man den form for fodbold, jeg også kan li’ at spille. Og så fordi, det er en rigtig god udviklings klub. der har rigtig gode faciliteter. Hvad er dine drømme for fremtiden som fodboldspiller? – Mine drømme har altid været, at jeg gerne vil nå helt til tops og spille med alle de store spillere i verden. Hvad er din største/sjoveste oplevelse i forbindelse med fodbold? – Det var dengang, jeg vandt Audi cup finalen med KB. Det var helt klart én af de største oplevelser. men jeg vandt også bronze med Randers FC sidste år som U/17 spiller. Det var også en kæmpe oplevelse. Men én ting, der overgår de to andre, var da jeg fik min debut for U/18 landsholdet den 25, september 2014. Hvem er din yndlingsspiller og hvorfor? – Jeg har ikke rigtig nogen yndlingsspiller, men Victor Valdes har nu altid været en målmand, jeg rigtig godt kan lide.