330 børn samlet til FSN Cup på lørdag

Kategorier


Alle 330 deltagere i FSN Cup’en vil blive hyldet og løbe æresrunde i Farum Park i pausen af Superligakampen FCN-Silkeborg på lørdag kl. 17.00.

330 børn samlet til FSN Cup  på lørdag

Det årlige stævne for alle samarbejdsklubberne bliver afviklet hele lørdagen som optakt til Superligakampen FCN-Silkeborg kl. 17.00 i Farum Park. FCN Fun Zone åbner kl. 11.00

Inden lørdagens kamp i Alka Superligaen bliver der liv og glade dage på banerne omkring Farum Park og også på selve stadionbanen, hvor der fra tidligt om formiddagen og helt frem til kampstart i Superligaen spilles et hav af kampe i den årlige FSN Cup for alle FC Nordsjællands samarbejdsklubber. 330 U/11 drenge fordelt på 30 hold dyster mod hinanden og får nogle fornøjelige timer, inden de samles på A-tribunen for at følge Superligakampen FCN-Silkeborg kl. 17.00. I pausen vil de alle komme på banen igen for at løbe æresrunde foran publikum og nyde hyldesten fra tilskuerne i Farum Park. Udover FSN Cup vil der også være åbent i FCN Fun Zone allerede fra kl. 11.00 på lørdag på parkeringspladsen foran Farum Park, og her er alle velkomne til at komme og deltage. Der er noget for alle aldre. Vil du have dig en fodboldoplevelse på lørdag, gælder det om at komme til Farum Park og tage del i det hele. Billet til kampen FCN-Silkeborg han du hente online HER.