Vestsjælland på søndag – venter nyt goalshow?

Kategorier

Vestsjælland på søndag i Farum – venter nyt goalshow?

FC Nordsjælland fik lørdag taget hul på målscoringen i foråret, da det blev til hele 4-0 over SønderjyskE. Allerede nu på søndag den 15.marts venter en ny kamp på Danmarks Bedste Familiestadion.

FC Vestsjælland kommer nemlig på besøg, og sidste gang at holdet fra Slagelse besøgte Farum Park blev det til en 3-2 sejr for de unge tigere efter et flot comeback. Du kan se hvordan det gik i videoen ovenfor. Uffe Bech scorede to af FC Nordsjællands mål i den sidste sejr over Vestsjælland, og efter en skadespause her i starten af foråret får Uffe Bech måske comeback netop på søndag mod mandskabet fra Slagelse:. Han har været gennem en maveoperation, men er nu igen med i holdtræningen: – Det er dejligt at være tilbage på træningsbanen, og jeg synes, det går stærkt fremad. Jeg har deltaget i det meste træning i denne uge og føler mig også klar til kamp igen. – Det varer måske lidt endnu, før jeg kan være med i en startopstilling, men i første omgang håber jeg da på en plads på bænken meget snart og måske allerede på søndag, lød det fra Uffe Bech efter træningen onsdag. På søndag er der allerede kickoff kl.14.00, og FCN-holdet skal se om de kan forsætte den gode stime fra lørdagens flotte 4-0 sejr. Joshua John var igen tilbage i målscorerens rolle, men også svenske David Moberg Karlsson fik sat sit stempel på kampen med både scoring og assist. Husk at FCN Fun Zone åbner allerede fra kl.12.30, hvor du kan finde mange sjove konkurrencer med fede præmier. TRYK HER for at købe din billet!