Vær klar til OB-kampen lige efter Påske

Kategorier


Igen bliver der til OB-kampen tætpakket på D-tribunen og gaver i FCN-farver til de 1500 første. (Foto: rieneuch.dk)

Vær klar til OB-kampen lige efter Påske

Billetsalget til FCN-OB søndag 12. april kl. 14.00 i Farum Park er i fuld gang og der er igen gaver til de 1500 første på D-tribunen

Alka Superligaen holder pause i den kommende weekend på grund af landskampe, men i næste uge kommer Påsken, og så er der igen for alvor gang i klubfodbolden på højeste plan i Danmark. I næste Superligarunde spiller FCN på udebane mod SønderjyskE Påskelørdag, og herefter følger en meget spændende kamp i Farum Park søndag 12. april kl. 14.00 mod OB. Meteorologerne lover forårsvejr med noget højere temperaturer straks efter Påske, og så stiger fodboldfeberen også voldsomt. De sidste 11 og altafgørende spillerunder skal afvikles over de næste to måneder, og FCN kan i løbet af foråret byde på fem fodboldoplevelser i Farum Park, Danmarks bedste familiestadion, hvor der ved hver kamp er aktiviteter og underholdning for alle aldersklasser. Ved den næste hjemmekamp mod OB den 12. april vil der ligesom ved de seneste par kampe også blive uddelt gaver til de 1500 første på D-tribunen, som er FC Nordsjællands stemningstribune. Til de to foregående kampe er der uddelt flag og halstørklæder i FCN-farverne, og mod OB får de første 1500 en sjov, rød stemningskasket (se den i bunden af artiklen) produceret i samarbejde med FC Nordsjællands faste kampboldpartner Bang Nielsen A/S. For at skabe ekstra stemning med fest og farver opfordres alle de tidligere modtagere af flag og halstørklæder til også at medbringe disse igen til kampen mod OB, så hele D-tribunen kan fremstå så farverig som muligt. For at være med til alt det sjove og få én af de nye stemningshatte, gælder det om først og fremmest at have sikret billet, og det kan du allerede gøre nu HER. Som Danmarks bedste familiestadion byder Farum Park naturligvis også på en masse aktivitet for alle aldre både før kampen, i pausen og efter kampen. FCN Fun Zone åbner kl. 12.30 på arealet foran indgangen til Farum Park Hotel, og her kan alle forlyste sig med konkurrencer og underholdning. Lær sjove tricks med bolden af drengene fra FodboldTricks.dk og vind en rejse til fodbold i Manchester i en konkurrence i præcisionsspark. Du kan også få autografer fra nogle spillerprofiler i FCN Fun Zone i den sidste halvanden time op til kampstart. I pausen er der Crossbar Challenge med 28.000 kr. på højkant til den heldige fan, der bliver udtrukket til at få forsøget. Og efter kampen kommer alle FCN-spillerne over i autografzonen, så du kan få en signatur eller et billede sammen med din yndlingsspiller. Køb din billet til kampen nu. Herunder ses stemningskasketten, som de første 1500 på D-tribunen får udleveret som gave før kampstart: