Vær en del af det hele i Farum Park

Kategorier


En autograf i panden gør også lykke hos de unge fans.

Vær en del af det hele i Farum Park

En Superligakamp i Farum Park er meget mere end de 90 minutters fodbold. Det er en festdag for hele familien, hvor der sker en hel masse både i timerne op til kampstart og efter sidste fløjt.

Så vær med til at fastholde Farum Park som Danmarks bedste familiestadion og tag del i det hele. Det skal være en totaloplevelse at gå til FC Nordsjællands hjemmekampe. Se kampplakat HER Som noget nyt er der i dette forår åbnet en FCN Fun Zone i den sidste halvanden time op til kampstart. I FCN Fun Zone på parkeringspladsen foran hotelindgangen er der et hav af aktiviteter for alle aldre. I det store telt vil der hver gang være autografskrivning af profiler, der af den ene eller anden grund ikke kan være med i kampen. Der er sparkekonkurrence om en tur til fodbold i Manchester, og der er show med fodboldtricks, som alle kan prøve at lære. Der er ansigtsmaling, bordfodbold og meget mere i det store telt. Før Superligakampen er der forkampe med ungdomshold fra samarbejdsklubberne, og efter æresrunde står børnene espalier for spillerne med indløb til kamp. Tigerklubben har også gang i en masse og trækker lod om at blive indløbsmaskot og DHL maskot. Der er pauseunderholdning med FCN Crossbar Challenge, hvor man kan vinde over 25.000 kr., og efter kampen kan alle møde op i autografzonen ved A-tribunen, hvor samtlige FCN-spillerne kort efter kampen kommer ud til fansene. Kom i god tid til hver kamp og vær en del af det hele. Allerede på søndag 15. marts har du chancen igen, når FCN spiller hjemme mod FC Vestsjælland kl. 14.00. Du kan sikre billet til kampen online HER
Med et præcist spark kan du vinde en fodboldrejse til en kamp med Manchester United.
Tricksdrenge laver fodboldshow, og du kan selv få lov at prøve nogle tricks.
Kort efter sidste fløjt kommer samtlige FCN-spillere ud til fansene og skriver autografer.