Uffe Bech: Det går stærkt fremad

Kategorier


Måske får vi Uffe Bech og Joshua John at se sammen på banen allerede på søndag i Farum Park mod FC Vestsjælland.

Uffe Bech: Det går stærkt fremad

– Det er dejligt at være tilbage på træningsbanen, og jeg håber allerede at være tilbage i truppen på søndag, siger Uffe Bech

Da FC Nordsjælland sidst havde besøg af FC Vestsjælland i sæsonpremieren var Uffe Bech rigtigt i hopla og scorede to mål i den 3-2 sejr, hvor FCN lavede et imponerende comeback efter at have været bagud 0-2. Nu er det måske Uffe Bech selv, der kan få comeback, når FC Vestsjælland på søndag kl. 14.00 igen gæster Farum Park. FCN-topscoreren har her fra forårets start været sat ud af spillet med en drilsk skade i maveregionen, men en lynoperation i Tyskland for små tre uger siden har løst problemet. Uffe Bech var tilbage på træningsbanen 10 dage efter operationen, og efter nogle dage på skånekost under træningen, har Uffe Bech de to seneste træningsdage deltaget fuldt ud i holdtræningen. – Det er dejligt at være tilbage på træningsbanen, og jeg synes, det går stærkt fremad. Jeg har deltaget i det meste af træningen først på ugen og de sidste par dage i det hele, så jeg føler også, at jeg er ved at være klar til kamp igen. – Det varer måske lidt endnu, før jeg kan være med i en hel Superligakamp, men i første omgang håber jeg da på en plads i truppen meget snart og helst allerede på søndag, lyder det optimistisk fra Uffe Bech. Cheftræner Ólafur Kristjánsson og resten af trænerteamet vælger truppen efter den sidste træning i morgen lørdag, så her får vi svaret på, om der er comeback i truppen til Uffe Bech Har du endnu ikke købt billet til søndagens kamp i Farum Park, kan du gøre det HER.