Tre FCN-spillere med på U/19 landsholdet

Kategorier


Marcus Ingvartsen er allerede tilbage fra U/19 landsholdsturen og deltager i dag i FCN-træningen.

Tre FCN-spillere med på U/19 landsholdet

Danmarks U/19 landshold har i denne uge varmet op til de afgørende EM-kvalifikationskampe med en tur til Montenegro

Danmarks U/19 landshold skal i slutningen af marts i Frankrig spille tre afgørende EM-kvalifikationskampe om én billet til sommerens slutrunde, og som opvarmning tog U/19 landstræner Bent Christensen Arensøe i denne uge sin trup på tur til Montenegro. Her spillede holdet tirsdag en venskabskamp mod Montenegro. Kampen endte 0-0 trods dansk dominans i spillet. De helt store målchancer blev det dog aldrig til. FCN var repræsenteret med tre spillere, idet Mads Mini Pedersen og Marcus Ingvartsen spillede hele kampen, og Mathias Jensen kom på banen fra 2. halvlegs start. Danmark skulle efter planen have spillet endnu en kamp mod Montenegro i aftes, men den blev aflyst på grund af dårlige vejrforhold, og i dag er hele truppen på vej retur til Danmark. Marcus Ingvartsen er dog allerede kommet hjem og har tilsluttet sig FC Nordsjællands sidste træning op til kampen mod SønderjyskE i morgen. – Jeg havde en aftale om, at jeg kun skulle spille første kamp, så jeg kunne tage hjem og være med hos FCN frem mod SønderjyskE-kampen. Men det var fint med en lille samling med U/19 landsholdet, så vi kan lære hinanden bedre at kende inden de vigtige kampe sidst i marts, siger Marcus Ingvartsen inden dagens træning i Farum Park. Mads Mini Pedersen og Mathias Jensen kommer først retur i dag, og i morgen venter der også for dem en meget vigtig kamp, idet FCN U/19 har forårspremiere i Ligaen ude mod AaB. Det samme har FCN U/17, og da begge hold er med i Liga-toppen, står der rigtig meget på spil i Aalborg lørdag.