Til Oscar-film i Birkerød Bio

Kategorier

Til Oscar-film i Birkerød Bio

Superliga-truppen var en tur i Birkerød Bio for at se filmen Whiplash, der på flere niveauer kan relateres til det at være elitesportsudøver, og de udfordringer det bærer med sig. Det blev en lærerig og hyggelig eftermiddag.

Superliga-truppen var inviteret en tur i biografen af FC Nordsjællands partner Michael Berg fra Birkerød Bio. Filmen, de skulle se, hedder Whiplash og har blandt andet vundet en Oscar. – Det er en film, der forhåbentlig sætter gang i nogle tanker hos spillerne, fordi den handler om en musiker, der bliver presset hårdt af sin musiklærer, hvilket spillerne i en vis udstrækning kan relatere til fra deres hverdag som elitesportsudøvere, fortæller cheftræner Ólafur Kristjánsson. – Jeg synes, den gav et godt billede af, hvor meget det kræver at blive rigtig god inden for sit felt. Samtidig viser den også, at det godt kan betale sig at svede og bløde for det, man brænder for, og det er jo virkelig noget, vi kan bruge i vores hverdag som professionelle fodboldspillere, lyder det fra Marcus Ingvartsen.