Reserverne vandt 2-1 over FCK på udebane

Kategorier


Marcus Ingvartsen stod for sejrsmålet et lille kvarter før tid i dagens Reserveholdskamp mod FCK.

Reserverne vandt 2-1 over FCK på udebane

FC Nordsjælland rykkede med sin anden sejr i træk op på førstepladsen i Reserveholdsturneringen

Efter den flotte 4-0 sejr til FCN i Superligaen over SønderjyskE i lørdags var det i dag reservernes tur til at triumfere med en sejr på 2-1 ude over FCK i Reserveholdsligaens slutspil. Det var reservernes anden ligakamp, og da den første også gav en sejr på 2-1 over Randers, fører tigrene nu rækken. Dagens udekamp mod FCK’s forsvarende reserveholdsmestre var særdeles lige i hele 1. halvleg uden de store målchancer til nogen af holdene, men kort før pausen lykkedes det Johannes Ritter at opsnuse en tilfældig chance og loppe bolden over FCN-keeper Kim Christensen til 1-0. FCK startede 2. halvleg bedst, og efter knap ti minutters spil fik Brandur Olsen udlignet til 1-1. Det gav hjemmeholdet momentum, og FCK var tæt på at bringe sig foran, men Alex Runarsson præsterede en flot redning. Og så kæmpede tigrene sig tilbage i opgøret og fik overtaget i de sidste tyve minutter. 12 minutter før tid kom så den afgørende scoring, da Marcus Ingvartsen i to forsøg fik bolden forbi Kim Christensen til FCN-sejr på 2-1, og det var endda tæt på endnu et FCN-mål kort før tid. – Jeg er fuldt tilfreds med indsatsen over hele linjen. Der blev arbejdet godt, og spillerne fik lært, hvad der skal til for at hive en sejr hjem under svære betingelser. Bolden hoppede meget, og det var svært at fastholde bolden i længere perioder, så det blev meget en kamp med genpres og omstillinbger. – Vi havde to angribere på midtbanepladserne, da Mathias Jensen måtte udgå efter et kvarter, så det var en meget offensiv opstilling, men der blev arbejdet benhårdt. Efter deres scoring havde vi lige en lidt død periode, men så kom hele holdet stærkt igen, siger FC Nordsjællands 1. Team Coach Peter Feher.  Reserveholdsligaen mandag 9. marts: FCK-FCN 1-2 (0-1)
Mål: 43. minut 0-1 Johannes Ritter. 53. minut 1-1 Brandur Olsen. 78. minut 1-2 Marcus Ingvartsen. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger:
Alex Runarsson
Adam Örn Arnarson, Viktor Tranberg (65 Erik Bertelsen), Nicklas Mouritsen, Mikkel Jensen.
Mathias Hebo, Mathias Jensen (15. minut Souheib Dhaflaoui), Marcus Ingvartsen.
Johannes Ritter (60. minut Mads Mini Pedersen), Kristian Lindberg, Oliver Thychosen (60. minut Adnan Mohammed)