Reserveholdskamp mod AaB i morgen

Kategorier


Uffe Bech kan få noget mere kamptid i benene i Reserveholdsturneringen tirsdag kl. 14 i Farum Park.

Reserveholdskamp mod AaB i morgen

FC Nordsjælland spiller kamp i Reserveholdsturneringen hjemme i Farum Park tirsdag kl. 14

Selv om Alka Superligaen ligger stille i denne tid på grund af landskampene, spilles der stadig videre i Reserveholdsturneringen, og her tager FCN i morgen tirsdag kl. 14 imod AaB. Det kan blive en meget interessant kamp i Farum Park, hvor der vil optræde mange Superliga-spillere, da FCN først spiller ude mod SønderjyskE Påskelørdag, og AaB ikke skal i kamp før 2. Påskedag mod Randers. FCN bruger således også kampen til at give Uffe Bech mere kamptid i benene. Uffe Bech kom på banen i den sidste halve time og stemplede straks ind med en scoring, men han er nok endnu ikke klar til 90 minutters kamptid. FCN stiller med følgende trup. Alex Runarsson
Peter Jensen U/17
Adam Órn Arnarson
Nicklas Mouritsen
Mikkel Jensen
Mathias Hebo
Emiliano Marcondes
Martin Vingaard
Uffe Bech
Johannes Ritter
Kristian Lindberg
Oliver Thychosen
Mikkel Song U/19
Viktor Tranberg U/19
Benjamin Lund U/19
Lucas Haren U/19
Emre Mor U/19