Portrættet: David Jensens kamp for trøje nr. 1

Kategorier

Portrættet: David Jensens kamp for trøje nr. 1

David Jensen har spillet hele sin seniorkarriere i FC Nordsjælland, og derfor betyder klubben rigtig meget for den dygtige målmand. Men det har også været en hård kamp for at blive klubbens førstevalg mellem stængerne. Hør David Jensen fortælle om de mange træningstider og indsats for at blive nummer 1.

– Jeg har stået rigtig mange timer i skyggen af nogle gode målmænd her i FC Nordsjælland, og det har virkelig hjulpet mig meget. Det har betydet, at jeg i en ung alder har fået indblik i, hvor meget det kræver at blive professionel fodboldspiller, og det føler jeg mig enormt priviligeret over. – Det er en klub, der betyder rigtig meget for mig. Den har flere gange vist, at man tror på mig, og det er enormt vigtigt med den tillid. Jeg har været her siden, jeg var 13 år, og derfor har jeg rigtig mange gode minder her i FC Nordsjælland.