Også 2-2 i et festligt andendagsgilde

Kategorier


Kristian Lindberg scorede begge FCN-mål i dagens Reserveholdskamp mod Silkeborg.

Også 2-2 i et festligt andendagsgilde

I en kamp med kaskader af målchancer delte FCN og Silkeborg også point i Farum Park i Reserveholdsturneringen

Søndag spillede FCN og Silkeborg uafgjort 2-2 i Maskot Park i Alka Superligaen, og i dag gentog de to klubber så det resultat i Farum Park i andendagsgildet med reserveholdene. Det uafgjorte resultat var retfærdigt, men 2. halvleg udviklede sig til kaskader af målchancer i begge ender af banen, så det kunne ligeså godt være endt 5-5. En underholdende affære, men ikke så struktureret fodbold. 1. halvleg lignede ellers meget kampen dagen forinden i Silkeborg. Kristian Lindberg bragte allerede i det 3. minut FCN foran 1-0, og da han i det 20. minut gjorde det til 2-0 på et flot langskud, lignede det en kamp, som FCN ville styre med autoritet, selv om Silkeborg kom med flere af de spillere, der normalt spiller i Superligaen. FCN havde yderligere to gigachancer for at udbygge føringen ved Oliver Thychosen og Johannes Ritter, men Silkeborgs keeper reddede, og også Sebastian Kjær i FCN-målet viste sin klasse et par gange, men det blev ved 2-0 til tigrene i 1. halvleg. Straks efter pausen var billedet af kampen dog mærkbart anderledes. Silkeborg forsøgte med et højere tryk og investerede noget mere fysik i kampen, og gæsterne fik ekstra blod på tanden, da de kunne reducere til 1-2 ved Nicolaj Agger på et tyndt straffespark i det 54. minut. Og da Silkeborg kort efter fik udlignet til 2-2 på hovedstød efter hjørnespark var det som om, kampen eksploderede og udviklede sig til ren præriefodbold frem og tilbage over stepperne. I det 62. minut fik FCN også tilkendt et hårdt dømt straffe for at skubbe Souheib Dhaflaoui omkuld i feltet. Desværre brændte Kristian Lindberg fra 11 meter pletten, og da Souheib var først over riposten og sendte bolden i mål fra spids vinkel, blev Johannes Ritter dømt offside for at røre den på vejen ind i netmaskerne. De sidste tyve minutter bød på et hav af afslutninger i begge ender af banen, og både FCN og Silkeborg var uhyre tæt på den afgørende scoring. Først afdriblede Johannes Ritter Silkeborgs målmand for så at afslutte med et skud på stolpen, og det samme gentog Nicolaj Agger lidt efter, hvor Sebastian Kjær tvang ham ud i en spids vinkel. I det hele taget leverede Sebastian Kjær en fremragende indsats kampen igennem i FCN-målet både med gode indgreb og roligt afspil. Resultatet 2-2 betød første pointtab for FCN i forårets Reserveholdsliga efter to sejre, mens det for Silkeborg var det første point.  FC Nordsjællands 1. Team Coach Peter Feher har denne evaluering af kampen: – Det blev en kamp med to vidt forskellige halvlege. 1. halvleg var rigtig fin med spil, som vi gerne vil have det, mens 2. halvleg blev alt for meget indianerfodbold. Vi savnede aggressivitet efter pausen, og vi gav alt for mange chancer væk. Matchfacts i Reserveholdsligaens slutspil: FCN-Silkeborg 2-2 (2-0)
Mål: 3. minut 1-0 Kristian Lindberg. 20. minut 2-0 Kristian Lindberg. 54. minut 2-1 Nicolaj Agger (straffe). 58. minut 2-2. FC Nordsjællands startopstilling og indskiftninger: Sebastian Kjær
Adam Órn Arnarson (72. minut Mikkel Song), Christian TK Køhler (72. minut Simon Ustrup), Nicklas Mouritsen, Mikkel Jensen.
Oscar Hartkopf, Mathias Hebo (67. minut Daniel Thorup), Souheib Dhaflaoui.
Johannes Ritter (77. minut Emre Mor), Kristian Lindberg (67. minut Adnan Mohammed), Oliver Thychosen.