Joshua John: Målene skal nok komme

Kategorier

Joshua John: Målene skal nok komme

– Vi har fået en del nye spillere, og de er rigtig gode, men det tager lige lidt tid, før det hele fungerer. Den første sejr vil betyde meget, siger Joshua John

Selv om FCN har fået en skidt forårsstart og endnu ikke har scoret, rokker det ikke ved troen på projektet, fastslår Joshua John: – Jeg håber, at overskriften efter kampen mod SønderjyskE lyder: FCN er tilbage. – Det er lidt uheldigt, at vi er startet med to nederlag og især synd for de nye på holdet. De har ekstra hårdt brug for at prøve at vinde med deres nye klub. Vi har fået en del nye spillere, og de er rigtig gode, men det tager lidt tid at vænne sig til hinanden. – Vi har også mange unge spillere med stort potentiale, så jeg er slet ikke i tvivl om, at målene snart kommer. Og forhåbentlig også den første sejr i foråret. Det første mål i kampen mod SønderjyskE er vigtigt, for det er svært at få plads til vort spil, når modstanderne scorer så hurtigt, som både Randers og Hobro gjorde, siger Joshua John. – Jeg synes, vi har en fin blanding af erfaring og unge spillere, så det er kun et spørgsmål om tid, før det kører igen. Det vigtige er, at vi forbliver rolige, og det gør vi. Både trænerne og vi spillere stoler på konceptet. Alle ved, at vi kan spille godt, og nu skal vi også vise det igen. – Især her på hjemmebane, skal vi have point. Jeg husker ikke mange nederlag i Farum Park, men det er vigtigt, at tilskuerne også har lidt tålmodighed med os efter udskiftningerne på holdet. Vi har brug for god support, og jeg lover, at vi vil gøre alt for at få forårets første sejr, siger Joshua John. Den ”flyvende” hollænder har scoret i ca. hver tredje kamp i gennemsnit, siden han kom til klubben i sommeren 2012, og han håber selvfølgelig også på sin første forårsscoring mod SønderjyskE: – Ja, det ville da være dejligt, men om det bliver mig eller en anden, der scorer, betyder mindre, bare vi får de tre point. Vi har i Baldvinsson fået en spiller, der søger meget ind i boksen til afslutninger tæt under mål, så jeg håber snart, at vi får det afpasset, så jeg kan finde ham med flade indspil. Det er et spørgsmål om timing. – Han er en rigtig striker med kvalitet til at score, og jeg er sikker på, at får han bare scoret sit første mål, kommer der mange flere, siger Joshua John om sin nye angrebskollega. Han har også store forventninger til de to øvrige nye udlændinge: – Mulder kommer jo med en masse erfaring, og hans rutine får vi meget glæde af. Og Gudi er en fantastisk dygtig tekniker, som er nem at spille hurtigt pasningsspil med. Truppen rummer kvaliteter til at forsætte FCN-stilen, når timingen kommer på plads. Har du endnu ikke købt billet til FC Nordsjællands kamp i morgen lørdag kl. 17.00 i Farum Park mod SønderjyskE, kan du gøre det online HER