I dag er det ét år siden Stokholms sidste mål

Kategorier

Se videoen med Nicolai Stokholms sidste Superligamål til FC Norsjællands 1-0 sejr over AGF i Farum Park den 31. marts 2014.

I dag er det ét år siden Stokholms sidste mål

Nicolai Stokholm blev Superligaens ældste målscorer nogensinde med 1-0 scoringen mod AGF dagen før sin 38 års fødselsdag

I morgen 1. april fylder FC Nordsjællands tidligere anfører Nicolai Stokholm 39 år, og i dag er det præcis et år siden, han scorede sit sidste mål i Superligaen for FCN i 1-0 sejren over AGF hjemme i Farum Park. Med målet slog Nicolai Stokholm sin egen rekord som Superligaens ældste målscorer nogensinde, og med næsten 38 år i bagagen ved den scoring, kan der gå meget længe, før den bliver slået. Ingen Superligaspillere har alderen til at true rekorden i øjeblikket. Nicolai Stokholm indstillede karrieren efter sidste sæson, og sagde farvel i Farum Park i en alder af 38 år og 47 dage for at hellige sig familien og en civil karriere udenfor fodboldens rampelys. Og det befinder han sig godt med: – Det er utroligt, som tiden går, og jeg kan næsten ikke huske målet. Men nu, du nævner det, så dæmrer det alligevel, og det er da meget sjovt at tænke tilbage på. Det føles som lang tid siden. – Jeg har det fint med at være ude af fodbold, og jeg havde jo planlagt mit stop i et stykke tid. Der er fuld gang i den med alt andet. Jeg er også blevet far endnu engang, så det er ikke meget fodbold, det er blevet til i det seneste år. Faktisk har jeg kun haft fodboldstøvler på en enkelt gang for at spille en opvisningskamp. – Jeg løber nogle ture i skoven i stedet og har ikke rigtig savnet fodbolden, men jeg skal da på et tidspunkt i gang med at spille lidt igen. Det har bare ikke stået øverst på dagsordenen, siger Nicolai Stokholm, der nu arbejder i DGI som afdelingsleder for Midt- og Vestsjælland. Han bliver 39 år i morgen 1. april, og det generer ham ikke, at det skarpe hjørne nærmer sig: – Nej, jeg har det fint med at blive 39. Så er der kun et år til vi skal have en ordentlig fest, kommer det med et grin fra Nicolai Stokholm, der nåede at spille 178 kampe og score 27 mål i sine fem år i FC Nordsjælland.