Fem spørgsmål til Souheib Dhaflaoui

Kategorier


Souheib Dhaflaoui har for kort tid siden fået forlænget sin kontrakt med FCN frem til sommeren 2017.

Fem spørgsmål til Souheib Dhaflaoui

Serien med fem spørgsmål til hver af FC Nordsjællands U/19 spillere fortsætter her

FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab kæmper igen i denne sæson med i toppen om det danske mesterskab, og flere af de talentfulde spillere vil naturligvis banke på til fremtidens Superligatrup i FCN. Vi vil følge holdet tæt her i foråret på fcn.dk, og allerede på lørdag 28. marts spiller både FCN U/19 og U/17 Ligaholdene hjemme i Farum Park mod Randers henholdsvis kl. 13.00 og 15.15. I dag retter vi de fem spørgsmål til U/19 mandskabets topscorer Souheib Dhaflaoui, der netop har forlænget sin kontrakt med FCN frem til sommeren 2017 Hvor startede du med at spille fodbold, og hvilke klubber har du spillet for, før du kom til FCN? Jeg startede med at spille i en lille klub på Østerbro, som hedder HB, startende som 4 årig. Efterfølgende skiftede jeg til Østerbro If. Da var jeg 11 år, også videre til B.93 fra 12 år til 16 år. Jeg skiftede til FCN U/17 som 16-årig. Hvorfor har du valgt FC Nordsjælland som stedet for din videre udvikling som fodboldspiller? – Jeg har altid kunnet lide måden, FCN spiller på, og hvordan de gør tingene her. FCN er det sted, jeg kan fortsætte min udvikling. Kan også godt lide, at klubben giver chancen til de unge. Det motiverer de unge spillere. Jeg var aldrig i tvivl om, at det var FCN jeg skulle skifte til. Hvad er dine drømme for fremtiden som fodboldspiller? – Først og fremmest er min største drøm at jeg får Superliga-debut. Og det vil naturligvis også være super fedt og spiller i udlandet, FC Barcelona kunne være min drøm. – Min drøm er også at spille på det danske U-landshold, når jeg forhåbentlig snart bliver dansk statsborger.  Hvad er din største/sjoveste oplevelse i forbindelse med fodbold? Der har været mange gode oplevelser, og én af de bedste oplevelser er min debut i pokalen med FCN, hvor man fik navn på trøjen og nummer. Det var en stor ting for mig. Selv om vi tabte var det en fed oplevelse. Ellers husker jeg, da jeg var 15 år og fik jeg debut på 1 holdet i B.93 hvor jeg bliver matchvinder. Hvem er din yndlingsspiller og hvorfor? – Min yndlingspiller er Coutinho, som spiller i Liverpool, han er en fantastisk spiller. Han laver mange assist og mål, han har en sindssyg boldkontrol og blik på spillet, og han kombinerer godt. lyder det fra 18-årige Souheib Dhaflaoui, der har tunesiske rødder, men afventer et positivt svar på sin ansøgning om dansk statsborgerskab.