FCN U/17 slog Inter i Arco Cup

Kategorier


FCN og Inter blandede hold ved fotograferingen før kampstart.

FCN U/17 slog Inter i Arco Cup

Efter 0-0 i ordinær kamp vandt de unge tigre 3-2 i straffesparkskonkurrencen i den internationale turnering i Italien

FC Nordsjællands U/17 Ligamandskab rejste i starten af denne uge til Italien for at deltage i den internationale turnering Arco Cup, og i går spillede FCN den første gruppekamp og fik en rigtig god start. Den italienske storklub Inter blev slået 3-2 efter straffesparkskonkurrence. Den ordinære kamp endte målløs, men også her var FCN bedst og burde have vundet. Bl. a. brændte FCN et straffespark efter et lille kvarters spil. Jakob Johansson kiksede fra 11 meter pletten på straffesparket begået med ham selv. FCN havde også andre gode målchancer i den ordinære kamp uden at få scoret. Jakob Johansson havde også et skud på stolpen, og Emil Damgaard ramte Inters overligger. Men det blev ved 0-0 i ordinær kamp, og så går man i den turnering direkte til straffesparkskonkurrence, som FCN vandt 3-2 efter et par flotte redninger af Peter Jensen. I dag restituerer FCN-drengene sig og gør klar til kamp igen i morgen, hvor modstanderen er Torino, der spillede uafgjort 2-2 i den anden puljekamp mod Lazio.