FCN-sagen endelig afgjort

Kategorier


Bestyrelsesformand Allan K. Pedersen. (Foto: Rie Neuchs – www.rieneuchs.dk)

FCN-sagen endelig afgjort

Efter godt 6 år er der endelig i dag kommet en afgørelse i højesteret omhandlende ejerskabet af FC Nordsjælland. Konklusionen er, at modparten ikke har fået medhold i deres sags påstande, og Allan K. Pedersen ejer fortsat alle sine aktier i FCN.

Dommen i højesteret ændrede dog en smule på afgørelsen fra landsretten, hvor gaveelementet var blev sat til 3 mio. kroner. Det er nu hævet fra 3 mio. kroner til 10 mio. kroner. Det betyder at der skal efterbetales 7 mio. kroner. Dette kommer dog ikke til at belaste FCN’s økonomi, da pengene skal betales af Allan K Pedersens 100 % ejede Holding selskab KAP Holding Aps. Formand Allan K. Pedersen: – Jeg glæder mig over at sagen endelig er afsluttet, og at boet ikke har fået medhold i nogen af deres hovedpåstande overhovedet. Nu glæder jeg mig til at kunne kigge fremad og ikke skulle bruge mere tid på sagen, så vi kan fortsætte med at forbedre Danmarks bedste talentudviklingsklub og være med til at sætte nye standarder for dansk fodbold, siger Allan K. Pedersen.