FCN forlænger med U/19 spiller

Kategorier

Du kan i videoen se Souheib score et super flot mål, som U/19-holdet lavede i efteråret i deres 5-0 sejr over FCK.

FCN forlænger med U/19 spiller

18-årige Souheib Dhaflaoui fortsætter i FC Nordsjælland frem til sommeren 2017

Endnu én af de talentfulde unge spillere i FC Nordsjællands U/19 trup har nu fået kontrakten forlænget. Det er den 18-årige Souheib Dhaflaoui, der med to års forlængelse nu er sikret i FCN-regi frem til sommeren 2017. Souheib Dhaflaoui blev født den 20. maj 1996 og startede som 4-årig i klubben HB, hvorefter barnestøvlerne fortsatte i Østerbro IF, inden Souheib som 12-årig skiftede til B93. Som 16-årig kom Souheib Dahflaoui til FCN, hvor han siden har scoret et hav af mål, først på U/17 og i de seneste to sæsoner på det succesrige U/19 mandskab, der fører Ligaen i øjeblikket, og hvor han pt. er topscorer. Det er også allerede blevet til debut for Souheib Dhaflaoui på FC Nordsjællands førstehold i efteråret, hvor han fik debut i DBU Pokalen. Souheib har i denne sæson ofte været med i Superligatruppens træning, og fra næste sæsons start vil han altså være en fast del af FCN-truppen i Alka Superligaen. Jan Laursen fra FC Nordsjællands ledelse siger: – Vi glæder os over, at endnu en lovende spiller fra vores ungdomsafdeling nu får chancen i vores Superligatrup. Det er et cadeau til spillere, trænere og ledere i U-sektoren, og en positiv konsekvens af de fine resultater, der leveres. I Souheib får vi en spændende offensiv spiller med målnæse og en god forståelse af, at der skal arbejdes hårdt for hele tiden at udvikle og forbedre sig. For Souheib Dhaflaoui er det et stort skridt på vejen mod at få opfyldt sine drømme: – Det føles naturligvis fantastisk. Nu kan jeg se to år længere frem i FCN, hvor jeg er meget glad for at være. Og det er dejligt at mærke støtten og troen på mig fra klubbens side. – Jeg har trænet en del med Superligatruppen, og det bliver spændende at komme op og træne fast med de store drenge, siger Souheib Dhaflaoui, der har tunesiske rødder, men også drømmer om en dag at få debut på et dansk U-landshold. – Jeg har en ansøgning inde om danske statsborgerskab og håber meget snart på en positiv tilbagemelding, lyder det fra Souheib, der i første omgang koncentrerer sig om her i foråret at hjælpe FCN til det danske U/19 mesterskab. Han er topscorer for holdet med 9 mål i denne sæson. Souheib Dhaflaoui og resten af U/19 mandskabet spiller i morgen lørdag kl. 15.00 den næste vigtige kamp i Ligaen ude mod Vejle, og FCN U/17 spiller i Vejle umiddelbart efter kl. 17.00.