Både U/19 og U/17 vandt i Vejle

Kategorier


Souheib Dhaflaoui har netop forlænget sin kontrakt med FCN og fejrecde det med to scoringer i Vejle.

Både U/19 og U/17 vandt i Vejle

På to scoringer af Souheib Dhaflaoui vandt U/19 med 2-0, mens det blev til en 2-1 sejr for U/17

U/19 Liga lørdag 21. marts 2015:
Vejle-FCN 0-2 (0-1)
Mål: 24. minut: 0-1 Souheib Dhaflaoui, assist Adnan Mohammed. 70. minut: 0-2 Souheib Dhaflaoui, assist Mikkel Song. I sidste uge underskrev Souheib Dhaflaoui en kontraktforlængelse med FC Nordsjælland frem til sommeren 2017, og han indtræder i Superligtruppen til næste sæson. Det fejrede han på flotteste vis lørdag i Vejle, hvor Souheib Dhaflaoui scorede begge mål i den vigtige 2-0 sejr til U/19 mandskabet. Dermed holder FCN toppositionen i rækken, selv om FC Midtjylland i sidste uge fik tilkendt tre point på skrivebordet efter protest mod AGF efter nederlagt på 2-5 i århus i forårspremieren. AGF blev dømt for brug af en ulovlig spiller og 5-2 til AGF derfor omstødt til 3-0 til FCM. Og dermed fortsat tæt duel i toppen mellem FCN og FCM og det danske mesterskab. For FCN var det en svær udekamp mod Vejle, da der blæste “en halv pelikan” på langs af banen. Tigrene havde rygvinden i 1. halvleg men havde svært ved at styre bolden i det vante direkte spil. Derfor var 2. halvleg i modvind noget bedre spillet set med FCN-øjne. FCN kunne dog gå til pausen med en 1-0 føring i ryggen på scoringen midt i 1. halvleg af Souheib på oplæg fra angrebsmakker Adnan Mohammed. Hans andet mål faldt midt i 2. halvleg på oplæg fra Mikkel Song, og herefter blev sejren kørt sikkert hjem. FCN har i vinterpausen fået tilgang af Emre Mor fra Lyngby, og han fik en meget lovende debut med fint drive i bolden. Næste opgave for FCN U/19 er på lørdag 28. marts hjemme i Farum Park mod Randers kl. 13.00. U/17 Liga lørdag 21. marts 2015:
Vejle-FCN 1-2 (1-1)
Mål: 33. minut: 1-0 Agon Mucolli. 36. minut 1-1 Daniel Skov på straffe begået mod Jakob Johansson. 48. minut 1-2 Martin Frese, assist Daniel Skov. Det blev en meget intens og tæt kamp hele vejen igennem, men de unge tigre viste viljen til at få alle tre point med hjem og holde fast i toppositionen. Så selv om Vejle kom først på måltavlen efter godt en halv times spil, brugte FCN kun tre minutter for at svare igen. Jakob Johansson blev væltet omkuld i feltet, og fra 11 meter pletten udlignede Daniel Skov til pausestillingen 1-1. Der var kun spillet otte minutter af 2. halvleg, da FCN kom i vinderposition. Martin Frese scorede et flot mål med en “rundskæv” til 2-1 på oplæg fra Daniel Skov, og selv om Vejle satte et pres ind mod kampens slutning, holdt tigrene stand og fik den vigtige sejr. FCN spiller i næste runde hjemme i Farum Park mod Randers på lørdag 28. marts kl. 15.15.