12 FCN-spillere afsted i national tjeneste

Kategorier


Målmand David Jensen kan se frem til et spændende forår, der på landsholdsplan kulminerer med U/21 slutrunden i Tjekkiet.

12 FCN-spillere afsted i national tjeneste

FC Nordsjælland er stærkt repræsenteret på mange forskellige  ungdomslandshold i den kommende tid

FC Nordsjællands Superligatrup holder træningsfri i dag, men når cheftræner Ólafur Kristjansson og resten af trænerteamet igen samler spiller til træning i morgen bliver det med en noget minimeret trup, for FC Nordsjælland har i den kommende tid hele 12 spillere afsted i national tjeneste på diverse ungdomslands, danske og udenlandske. 9 af disse spillere tilhører til dagligt FC Nordsjællands 23 mand store Superligatrup, mens de sidste tre er fra U/19 mandskabet. På grund af landskampterminen er der således også kampfri i Superligaen i den kommende weekend, og FCN spiller ikke i Alka Superligaen igen før Påskelørdag 4. april ude mod SønderjyskE, men der er dog forinden en kamp i Reserveholdsligaen hjemme mod AaB tirsdag 31. marts. FC Nordsjællands 12 landsholdsspillere fordeler sig således på de forskellige U-landshold: U/21 Danmark (EM holdet) David Jensen Det er den trup, som landstræner Jess Thorup arbejder med frem mod sommerens EM-slutrunde, og der spilles følgende to kampe:
26 marts: Portugal-DK (i Portugal
31 marts: DK-USA (Lyngby stadion)  U/21 Danmark (Boblerne) Pascal Gregor
Andreas Maxsø
Mathias Hebo
Kristian Lindberg Det er den trup, landstræner Jess Thorup er i gang med at sammensætte til den kommende EM-kvalifikation for U/21 landshold, og der spilles én kamp:
27 marts: Tyrkiet-DK (i Tyrkiet) U/19 Danmark EM kval. Marcus Ingvartsen
Mads “Mini” Pedersen U/19 landsholdet har kvalificeret sig til sidste hurdle inden EM-slutrunden, hvor tre nationer konkurrerer om billetten. Der spilles tre kamp, alle i Frankrig:
26 marts: England-DK
29 marts: DK-Frankrig
31 marts: Azerbadjan-DK  U/18 Danmark Thomas Gall
Viktor Tranberg Der spilles to kampe i Rumænien:
7 april: Rumænien-DK
9 april: Rumænien-DK  U/21 Island Runar Alex Runarsson
Adam Örn Arnarson Der spilles kun én kamp:
26 marts: Rumænien-Island (i Rumænien)  U/21 Sverige David Moberg Karlsson Det kan blive debut for Karlsson på Sveriges U/21 landshold, hvis han kommer i aktion i én af de to kampe:
27 marts: Rusland-Sverige (i Tyrkiet)
31 marts: Sverige-Norge (La Manga) De øvrige spillere i FC Nordsjællands træningstrup har fået træningsfri både på lørdag og søndag, men i næste uge går det løs med forberedelserne til kampen Påskelørdag i Haderslev og det tætte kampprogram i april og maj.