Værd at vide før dagens kamp mod Randers

Kategorier


FC Nordsjælland har aldrig tabt en kamp til Randers hjemme i Farum Park.

Værd at vide før dagens kamp mod Randers

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 18.30 hjemme i Farum Park mod Randers. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende forårspremiere på Alka Superligaen

VIDSTE DU AT… …Danmarks bedste fodboldrække fra nytår har fået nyt navn og nu hedder Alka Superliga. Dagens kamp i Farum Park mellem FCN og Randers bliver således også historisk som den første Alka Superliga kamp. …FCN har mødt Randers 25 gange tidligere i Superligaen, og statistikken er klart i favør af tigrene, der har vundet 10 gange, 11 kampe er endt uafgjort og kun 4 gange har kronjyderne sejret. …hjemme i Farum Park har FCN aldrig tabt til Randers, idet de 14 kampe er endt med 7 sejre til FCN og 7 uafgjorte kampe. …to af de største sejre i FC Nordsjællands historie er hentet mod netop Randers. FCN vandt således 6-1 i Randers i april 2007 og igen 6-1 hjemme over Randers to år senere i april 2009. …Randers er den klub, der har lukket færrest mål ind i efteråret. Kun 11 gange er der scoret mod kronjyderne, og Randers-keeperen har holdt clean sheet i hele 10 af de 17 kampe. …ifølge den kinesiske kalender sluttede hestens år for to dage siden, onsdag 18. februar 2015, så måske kan hestene fra Randers ikke ride videre på bølgen nu, hvor det fra i går er blevet til gedens år i Kina. …to af Randers-hestene må i øvrigt blive i stalden i dag med karantæne optjent i efteråret. Det er Mads Agesen og Mikael Ishak. …den 34-årige anfører, Patrick Mtiliga, her i vinterpausen har forlænget sin kontrakt med FC Nordsjælland for yderligere to år. Han kom til FCN i sommeren 2011 og har spillet 112 kampe med tigeren på brystet, fra denne sæsons start som holdets anfører. …kun to spillere hos FCN var med i samtlige 1530 spilleminutter i de 17 Superligakampe i efteråret. Det var målmand David Jensen og midterforsvarer Pascal Gregor. Anfører Patrick Mtiliga, Uffe Bech og Martin Vingaard spillede alle med i 16 af kampene.