Truppen klar til 10 dage i Tyrkiet

Kategorier


Hollandske Hans Mulder er den senest tilkomne til FCN-truppen, og han får i Tyrkiet sine første mange træninger med resten af truppen.

Truppen klar til 10 dage i Tyrkiet

FC Nordsjælland rejser i morgen tidlig på træningslejr i Tyrkiet, hvor der også spilles to testkampe

I morgen meget tidligt er der afgang for FC Nordsjælland til 10 dages træningslejr i Tyrkiet, inden truppen vender retur fredag 13. februar for at spille den sidste træningskamp hjemme i Farum Park mod Kalmar søndag 15. februar kl. 13.00. Træningslejren i Tyrkiet skal blandt andet bruges til at spille de tre nye spillere ind på holdet. Det er hollandske Hans Mulder og islandske Gudi Thórarinsson på midtbanen og islændingen Gudjón Baldvinsson i front. Der spilles to træningskampe under opholdet i Tyrkiet. Lørdag 7. februar spiller FCN mod OFK Beograd, og onsdag 11. februar står Ujpest fra Ungarn klar som modstander for tigrene.  FC Nordsjælland tager afsted til træningslejren i Tyrkiet med følgende 21 spillere: 1 David Jensen (M)
3 Pascal Gregor
4 Andreas Maxsø
6 Lasse Petry
7 Uffe Bech
8 Patrick Mtiliga
9 Gudjón Baldvinsson
10 Martin Vingaard
12 Joshua John
13 Oliver Thychosen
14 Gudmundur “Gudi” Thórarinsson
15 David Moberg Karlsson
18 Emiliano Marcondes
19 Hans Mulder
21 Kristian Lindberg
23 Mario Ticinovic
27 Mathias Hebo
28 Nicklas Mouritsen
30 Marcus Ingvartsen
31 Adam Örn Arnarson
Michael Tørnes (M) Målmand Runar Alex Runarsson er med FCN U/19 til Viareggio Cup i Italien, men efter anden kamp i den turnering på onsdag, flyver Alex til Tyrkiet for at deltage i træningslejren. Alka Superligaen starter fredag 20. februar, hvor FCN sparker den i gang i Farum Park kl. 18.30 mod Randers. Det bliver et brag af en forårsåbner mellem to top 5 klubber og med en masse aktiviteter til markering af Alka Superligaen som det nye navn for Danmarks bedste fodboldrække, samt for FC Nordsjælland premiere med DHL som ny Toppartner på brystet af den nye spillerdragt. Kom og vær med. Du kan sikre dig en god billet allerede nu online ved at klikke HER