Spil mod FCN-spillerne i managerspillet

Kategorier


Oliver Thychosen har sat sit hold i Superliga managerspillet. Er du klar til at dyste mod FCN-spillerne?

Spil mod FCN-spillerne i managerspillet

Superligaens managerspil for foråret 2015 starter i dag kl. 18.30. Det er gratis at deltage, og du kan lige nå at få sat dit hold og sikre dig mange sjove timer

Spil gratis med i Alka Superliga managerspillet og få en hel masse sjov i konkurrence med familie, venner og kollegaer. I dag kl. 18.30 går det løs med 19. spillerunde, og det betyder også startskuddet til Alka Superligaens managerspil, hvor pointsene tæller fra nu af. Sidste weekend var en prøverunde i managerspillet, men nu gælder det. i Superligaens managerspil kan du udover landskonkurrencen også dyste med alle dine venner, kollegaer og familie i miniligaer, som du selv opretter. Deltagelsen er gratis, så det er bare om at gå ind på superliga.dk HER og få sat dit hold efter at have læst reglerne. Du kan også dyste mod de kendte i ekspertligaen, hvor hver Superligaklub stiller med nogle spillere. Fra FC Nordsjælland har Lasse Petry, Oliver Thychosen, Emiliano Marcondes og Mathias Hebo allerede sat hold til Ekspertligaen og er klar til at tage dysten med dig. Uffe Bech og Kristian Lindberg står og tripper og vil også være klar inden starten.