Se Lorentzen sætte hold til managerspillet

Kategorier

Se Lorentzen sætte hold til managerspillet

Spil gratis med i Alka Superliga managerspillet og få en hel masse sjov i konkurrence med familie, venner og kollegaer

I morgen sparkes Alka Superligaen i gang i Farum Park, og med forårspremieren starter også Alka Superligaens populære managerspil på superliga.dk. Her kan du gratis spille med og vise hele Danmark, at du er den, der har mest fodboldforstand og kan sammensætte det optimale hold. i Superligaens managerspil kan du udover landskonkurrencen også dyste med alle dine venner, kollegaer og familie i miniligaer, som du selv opretter. Deltagelsen er gratis, så det er bare om at gå ind på superliga.dk HER og få sat dit hold efter at have læst reglerne. Den første forårsrunde i den kommende weekend er en prøverunde, men fra 19. spillerunde i næste weekend med start fredag 27. februar er det alvor, så det gælder om at få sat sit hold i en fart. Der kan skiftes frit ud, indtil 27. februar, så man kan let ændre opstilling igen efter weekenden. Der er også en ekspertliga, hvor du kan konkurrere mod Superligaspillere fra alle 12 klubber i Alka Superligaen. Også FC Nordsjælland stiller naturligvis med et stærkt hold i ekspertligaen, og vi har som en start ladet Kasper Lorentzen, der har måttet stoppe karrieren på grund af skader, give sit bud på et vinderhold. Se Lorentzen sætte hold i ovenstående video.