Samarbejdsklubberne inviteres til workshops

Kategorier


Allerede i forårspremieren var de første friske forkamphold på plads i Farum Park, hvor de spillede og løb æresrunde før Superligakampen. (Foto: Boesenfoto.dk)

Samarbejdsklubberne inviteres til workshops

Før hver af de to kommende hjemmekampe i Alka Superligaen er der workshops for trænerne i alle FSN-klubberne

Foråret nærmer sig, og så kommer der også for alvor gang i fodbolden rundt i alle FC Nordsjællands samarbejdsklubber. Mange ungdomshold er allerede tilmeldt til forkampe i Farum Park før hver kamp i Alka Superligaen, og ved de to næste hjemmekampe er der også tilbud om workshops for trænerne i hele det store FSN netværk. Fodbold Samarbejde Nordsjælland indbyder således til workshop med teknisk træning for alderen U/11 til U/16 som tema før kampen FCN-SønderjyskE lørdag 7. marts kl. 17.00. Workshoppen starter 12.30 og sluttes af med, at alle ser Superligakampen sammen. Søndag 15. marts kl. 14.00 spiller FCN igen hjemme mod FC Vestsjælland, og her er der fra 11.15 workshop for FSN-trænerne med fokus på fysisk træning for U/13 til U/19. Tilmelding til begge workshop sker til FSN-ansvarlig Jens Andersen på mail jza@fcn.dk Se det detaljerede program for begge dage og hele FSN-aktivitetskalenderen HER